Tek ders maliyete girecek olanlar.!

Ynt: Tek ders maliyete girecek olanlar.!

sleepingcat ' Alıntı:
hedef1 ' Alıntı:
maliyet muhasebesinden kimin kitabına/kitaplarına çalışmalıyız ,
Yurdakul çaldağın kitabına baktım hep soru çözümü ee peki konu anlatımı yokmu ?
kitapçıdakilerde pek bişey bilmiyorlardı, Lütfen bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim
Teşekkürler

Kamil Büyükmirza'da konu anlatımı var, kitapçıda bir gözden geçirip fikir edinebilirsiniz.

Sn.Sleepingcat , teşekkür ederim ,

peki alternatif olarak hangi kitap kullanılıyor ,hani gitmişken ikisinede bakarım hangisi bana göre ise onu alırım diye sordum teşekkürler yardımlarınız için.

Nalan Akdoğan'ın kitabını da incelemenizi öneririm

zerrin82 ' Alıntı:
soran ' Alıntı:
zerrin82 ' Alıntı:
Sınavdaki sorular komplike sorular olduğu için soru tarzı olarak efsane hocanın derslerinde çözmüş olduğu sorulara çok benziyor. ben bu nedenle kaynak olarak gidilebiliyorsa efsane hocann kursu derim yok gidilemiyorsa notlarını temin etmenizi öneririm.

Kardeşim güzel diyosunda o istanbulda biz başka bir ilde eğer bu konuda not temin edebilecek veya yardım edebilecek bir arkadaş varsa memnun oluruz.

inşALLAH yardımcı olacağım bu konuda

nasıl?efsane hocadan ders mi alıyorsunuzu?

Arkadaşlar Allah maliyet muhasebesi konusunda hepimizin yardımcısı olsun.Benimde tek dersim maliyet muhasebesi 3 temmuzda son hakkım efsane hocanın notlarını temin edebilirseniz banada mail atmanızı rica ediyorum mail adresi : [email protected] ankara smmm odasının notlarınıda mail atabilen arkadaş varsa memnun olurum teşekkü
rler

zerrin82 ' Alıntı:
soran ' Alıntı:
zerrin82 ' Alıntı:
Sınavdaki sorular komplike sorular olduğu için soru tarzı olarak efsane hocanın derslerinde çözmüş olduğu sorulara çok benziyor. ben bu nedenle kaynak olarak gidilebiliyorsa efsane hocann kursu derim yok gidilemiyorsa notlarını temin etmenizi öneririm.

Kardeşim güzel diyosunda o istanbulda biz başka bir ilde eğer bu konuda not temin edebilecek veya yardım edebilecek bir arkadaş varsa memnun oluruz.

inşALLAH yardımcı olacağım bu konuda
inş. kardeşim senden hayırlı haberler bekliyoruz bilesin