Tekrar Sınava Girme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haktan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haktan

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar ben en son mart 2008 de sınava girdim ve tek dersten kaldım ve ceza aldım ilk olarak hangi dönemde sınava girebilirim.

Ynt: tekrar sınava girme

çok üzüldüm arkadaşım yaaa..inanamıyorum tek ders ve 2 yıl bekle..geçmiş olsunn..dediğim gibi 2 yıl sonra girebiliyorsun sınavlara tekrar..bu da temmuz 2010 da tekrar girmen demek...ama sen kesin bilgiyi odadan alsan iyi olur...

Ynt: Tekrar Sınava Girme

geçmiş olsun kardeşim, ALLAH(C.C.) yeni hayırlı kapılar açsın.

2 yıllık ceza sınav sonuçları açıklandığı tarihte başlar. bu sene sınavlar 08-mayıs-2009 da açıklandı. 2 yıllık süren 07-mayıs-2011 de doluyor. her hangi bir af çıkmazsa 07-mayıs-2011 tarihinden itibaren yapılacak ilk sınava girebilirsin.

ne cezası? kopya falan gibi bişeymi

ben ceza olarak adlandırıyorum sınav hakkım doldu sadece yanlız benim hesaplamalarım mart 2010 ama çünkü iki yıllık sürenin ne zaman başladığı tam olarak belirtilmemiş ve son sınava giriş tarihine göre hesaplanır diye tahmin ediyordum.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

en son mart 2008 sınavına girdiğinize göre, bu sınavın açıklandığı tarihten itibaren 2 yıl eklemek gerekiyor. Yani tahminen Mayıs 2008'de açıklanmıştır o sınav, dolayısıyla temmuz 2010 sınavına girebilirsiniz ilk olarak.