Temmuz 2012 Sınavında Başarılı Olup Perşembe Günü Odadan Aranan Kişiler-Kısa Yorum

Ortalama sıkıntım yok ancak geçen dönem 90 beklediğim analizden 35 ile bıraktılar itiraz ettim 45 yaptılar.. Umarım bi ketenpere dönmez analizde..
benim beklentimde 90 dı geçen dönem ve çok emindim.hatta ortalama yükselttim diye de çok sevinmişitm ama 40 la kaldım..o nedenle şuan hiçbi yorum yapamıyorum.aslında umudum yok ama yine de stres yaptım

benim beklentimde 90 dı geçen dönem ve çok emindim.hatta ortalama yükselttim diye de çok sevinmişitm ama 40 la kaldım..o nedenle şuan hiçbi yorum yapamıyorum.aslında umudum yok ama yine de stres yaptım

Analizde bizim gibi çok kişi yandı malesef... En kolay ders dediğim hatta sınavdan çıkında hocam 100 altında alırsam kabul etmem dediğim ders. Döndü dolaştı başa bela oldu... Umarım geçeriz artık..

Analiz bu dönem notu iyi tutar gecen dönemden çok tepki aldı çünkü ama benim yinede korkulu rüyam ortalamdan sıkıntım yok 50 alsam yeter...

Al benden de okadar evrakları yığdım önüme ama kafam karıncalanıyor yarım saatte bi evrak işleyebiliyorum. 1 aydan beri bilanço hazırlamam lazım sallıyorum sürekli :)