Temmuz 2012 Sınavında Başarılı Olup Perşembe Günü Odadan Aranan Kişiler-Kısa Yorum

ö baş harfi olan arkadaş da aranmış.
umudum tükendi
2 dersten demi kaldım acaba ?

of teos açılda görelim ya

Kazanan meslektaşlarımı tebrik ederim hayırlı olsun herkese.
Allah bu mutluluğu benim gibi elleri klavyede,gözleri monitörde,kulakları cep telefonunda olup haber bekleyen meslektaşlarımada nasip etsin...

Kazanan meslektaşlarımı tebrik ederim hayırlı olsun herkese.
Allah bu mutluluğu benim gibi elleri klavyede,gözleri monitörde,kulakları cep telefonunda olup haber bekleyen meslektaşlarımada nasip etsin...

amin ,bir an önce olsun allahım lütfen
ama aranmadığıma göre az olan umudum geçti bitti.

Basarılı olan arkadaslar nasıl beklıyodu onuda yazarsa cok guzel olur . Vergı ve denetım den sabahtan berı ıcım ıcımı yıyorum. ne arayan var ne soran

uygulama belkı odadan odaya degısıyordur.istanbula baglı olan arkadaslar umudunuzu yıtırmeyın.gecen sınavda arkadasıma saat 20,30 da geldı mesaj.

kıvanç tebrikler dostum kazanacağını biliyordum darısı başımıza inşaallah bizim de 1-2 tane kalmıştır da bu kadar meşekatı tekrar yaşamayız ya .

arkadaşlar az önce istanbul smmm odası başkan yardımcısı - veya sekretreri yücel isimli bir bey arayarak tebrik etti. Adım e ile başlıyor soyadım c ile. herkese başarılar. allah inşallah hakkınızdan hayırlısını verir