KEMALİST ' Alıntı:Temmuz sınavında Yeni Ticaret ve Borçlar hukukundan sorumlu olacakmıyız. Bilgisi olan yazsın lütfen.
Aynen valla şaka yapmıyorum. Benim bu konuda adağım var. Belgeyi alır, almaz, kurban keseceğim...KEMALİST ' Alıntı:Yıllar sonra yazılı sınava gireceğim. Beni korkutan sadece yazılı sınav olması. Ya aklımıza hiç bir şey gelmezse, ya unutursak diye korkmuyor değilim...
Bende ankaradayım. İlk girişim olacak. Hayırlısı bakalım. Ufak ufak çalışmaya çalışıyorum. Kursada yazıldım.
Şu işide bir halletsem. Kurban keseceğim...
hçeçen ' Alıntı:merhaba, kursa gitmeden kazanmak imkansız gibi geliyor bana.. soruya, kitapta yazdığı gibi cevap verememekten korkuyorum....
hukuk başıma bela olduu arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmmmmmaegkacar ' Alıntı:Arkadaşlar ben sınavı 3. seferde verdim hiç ummadığınız derslerden 50, 70-80 beklediğiniz derslerden geçemiyorsunuz birebir cevap vermesenizde puan veriyorlar sayısal derslerde çok değişmiyor puan ama sözel derslerde tam kestiremiyorsunuz maliyet ve vergiyi ilk vermeye bakın çalışmadığınız derse girmeyin hak azaldıkça stres artıyor birde aralardaki 1-1,5 saatlik araları iyi değerlendirin son anda baktığınız bişeyden soru gelebiliyor. geçmiş yıl sorularını çözün 10 yıl geriye dönebilirsiniz eski sorulardan çıktığına da çok şahit oldum örn: hukuk Biz Kurtardık Sizde kurtarırsınız inşAllah en zoru da 60 gün beklemek Allah yardımcınız olsun. Çok stresli günlerdi naçizhane fikrimi belittim kolay gelsin