Temmuzda bu işi bitirdim diyenler!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ufuk GÜNGÖR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
U

Ufuk GÜNGÖR

Ziyaretçi
arkadaşlar temmuz sınavına az bir süre kaldı.Allah herkese zihin açıklığı versin diyorum.
Umarım ki herkes bu işi bir an önce işi bitirip.ruhsatını alır.
Bende düşündüm ki.
İşi bitirmenin ilk şartı kendine güvenmektir.
Ben bu işi yapıcam diyen arkadaşların isimlerini yazmalarını istiyorum.
kendimden başlıyorum.
1-ufuk güngör.
ha olursa olmazsa da sağlık olsun.

Ynt: Temmuzda bu işi bitirdim diyenler!

;) kesin yani inşallah

e gelelim bali, nereye gitçez ?

ufuk bey hakan bey sızın kac ders zeyna 7 ders o yazmıs benımkıde 3 ders denetım fın.muhasebe ve meslek hukuku sızınkıler ???

ozges ' Alıntı:
ufuk bey hakan bey sızın kac ders zeyna 7 ders o yazmıs benımkıde 3 ders denetım fın.muhasebe ve meslek hukuku sızınkıler ???

Benim mart döneminde bitti..

ozges ' Alıntı:
arkadaşlar denetimden 38 aldım, vergi hukukundan 40 aldım
iki dersim var kısacası.çalışıyoz bakalım nasip de varsa belgeyi almak tez zamanda alıcazzz.
hoş alınca kimse taç takmıyacak kafama ama
olsun be başarmış olmanın zevkide bir başka olur.

zeyna78 ' Alıntı:
ozges ' Alıntı:

7 de 7 demedim :-( keşke dedim keşkeeee.
denetim ve meslekle hukuk zor. yetişmiyor. analize bakamadım daha.

son bomba arkadaşlar yusuf sürmen muhtemelen değişmiş. %90 mış.
bu yüzden pazar sınavı ögleden sonraya alınmış olabilirmiş.
duyumların yalancısıyım
denetim notu isterseniz size mail atayım 12 sayfalık inşallah iş görür.
[email protected] adresim

arkdaşlar benimde ikinci girşim 3 dersim var vergi maliyet ve muhasebe vergiyi hatmettim iki kitapdan çalıştm. muhasebe den 3 kitap inceledim çözmediğim soru tarzı kalmadı maliyetten iki kaynak bitrdm elimden geleni yaptiğimı dşünyorm hedefim 3 dersi vermek . sadece 3 dersden 50 puana ihtiyacım var. hukukdan 95 almam beni kurtardı. açıkcası tek tırsarak gieceğim ders maliyet .marttahakımı yedi benim gibi yapanlar geçdi be kadım 40 onun korkuyorum işlemlern doğru olsabile kafadan 30 puan kırıyor. bu yurdakul hocadan nasılgeçeblriz bazı dersanlerde yurdakul hoca son sınavı mart ayı diyorlar bu dogrumu bilgisi olan varmı. bende allahın izniyle 3 nüde vermek isityorm .herkese sınavda bol şanslar dilerim arkadaşlar bu sınavdaher yönden şansın bol olcak

Bende inşallah 7/7 yapıcam , en azından o niyetle başladım iki ay önce çalışmaya ama sonuna doğru yaklaştıkça korkmaya başladım 7/7 yapamayacağımı düşünmeye başladım, ama 7/7 niyetiyle çıktım yola bütün derslere çalıştım vergiyi tamamlayamadım hepsini vermeyi hakediyorum 7/7 istiyorummmmmm!

birşey soracagım hukuktan nasıl 95 aldın :-(
yahu okuyamıyorum bile bırak ezber yapmayı, soru çözmeyi

arif kocamana çalıştım hemde hiç sıkılmadan yazarak çalış sık sık tekrar komisyon üyleri arasında adil puan yönünden hukukçu ne yazıyorsan puan veriyor . sınavda çıkacak sorular içime doğmuşdu beklediğim sorlar geldi. . benim hedefim martta 7 de 7 idi komisyonun adletsizliği yzünde kaldım maliyet ve vergiden 4oalarak birde muhasebe şok etti. ben çok çalışmıştım ama karşılığını alamadaım bunun içinde çok üzüldüm hayallerm suya düşdü. arkadaşlar ezber dersleri yazarak çalışın ve bir kaynağa bağlı kalmayın bir kitap her anlamıyla yeterli olmuyor bazen bunu vergide yaşadım. 40 lakaldım hele meşhur dehanın kitaplar çok yetersiz . sınavailk kez gireceklere uyarı denetim.meslek hukuk ve mali tablo ve maliyetçi acayp puanları haksız yere kırıyor.

2 dersim vardı, bakalım. Bugün Genel Hukuka girdim yarın Maliyet Muhasebesine kısmet!!!

Arkadaşlar sınavlar bitti asıl şimdi bu soruyu cevaplama zamanı bitirdik mi bu işi.
bende denetim ve vergi hukuku vardı
denetimin maşallahı vardı.
iki soru birebir 50 point+ diğer sorununda %80 i aynı yazdım.24 point burdam alsam
74 point yapar %30 eksik olsa 51,80 point eder bana 50 yetiyor.
vergi hukuku ise daha çetrefilli oldu umutsuz değilim.
emsal bedel sorusunu yaptım 30 point verse
işlem sorusu ise biraz karışık 10 point hayrına verse
mukayyet değer sorusunu yaptım 10 point verse
kısmen haciz sorusunu salladım 0 point
toplamda 50 point ediyor..
verseler böle güzel olurdu be...
;D ;)

tek dersim finansal muhasebeydi.
başka bi ders olsa daha net konuşabilirdim belki ama finansal muh.de hele de bu yeni komisyonla ne olucak bilmem.
ama içimde bi ümit var.

bu ne maliyet sınavıydı yaa!!! dün sınavdan çıktıktan beri hala çözmeye çalışıyorum, önümde internet var doğrusunu bulamıyorum. umut dehada.

maliyet ve finansal muhasebe derslerine giren arkadaşlara fena geçmiş olsun diyorum.gönlünüzce olur inşallah

valla arkadslar bu muhasebe benı terlettı sınvada dun yav...iki şişe su ıctım valla.emek verdim gelir tablosuna kadar geldim.bilanço tutmadı..adam nasıl puanlama yapıyor anlamış değilim....

Merkaba Arkadaşlar,

Sanırım bu iş bu sınavda bitmiştir. Komisyon gözü kapalı kağıt okumuyorsa bu sefer geçtim. 3. girişimdi ve denetim, meslekten girdim. Bu kadar denetime çalıştıktan sonra bi kitap yazsam diyorum ;D SMMM'likten iyi para kazanırım sanırım. Üzerimden epey yük kalktı. Darısı hak edenlerin başına.

Bu arada sınav arası dışarda sigara içerken meslek hukuku konusunda biri ile tartışıyordum. O kişi kursta geçen sürelerin 3 ayı staj süresinden sayılır diyordu bense inatla staj yönetmeliğinde mesleki eğitim ve dil kurslarının 6 ay bilgisayar kurslarının 3 ay olduğunu iddia ediyordum. Henüz kim haklı araştırmadım ama sınavdan önce kafamı bulandırdığı bi gerçek. Konuşurken öğrendim ki meğer TESMER Başkan Yardımcısıymış ;D bulmuşken sorayım dedim. Yaa üstat bizi böyle cırmalattırıyorsunuzda merak ettiğim bişey var dedim ve sordum "bitirme sınavlarında gayri resmi olarak bi kota uyguluyor musunuz" dedim. Yanıt hayır oldu ama gözler öyle demiyordu sanki.