Temmuzda bu işi bitirdim diyenler!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ufuk GÜNGÖR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuzda bu işi bitirdim diyenler!

benim de kalan derslerim denetim ve meslek idi... sanırım benim de bitti... şansımıza sorular da kolaydı.... inşallah bir aksilik çıkmaz da alırız artık şu ruhsatı :))

honceler ' Alıntı:
Merkaba Arkadaşlar,

Sanırım bu iş bu sınavda bitmiştir. Komisyon gözü kapalı kağıt okumuyorsa bu sefer geçtim. 3. girişimdi ve denetim, meslekten girdim. Bu kadar denetime çalıştıktan sonra bi kitap yazsam diyorum ;D SMMM'likten iyi para kazanırım sanırım. Üzerimden epey yük kalktı. Darısı hak edenlerin başına.

Bu arada sınav arası dışarda sigara içerken meslek hukuku konusunda biri ile tartışıyordum. O kişi kursta geçen sürelerin 3 ayı staj süresinden sayılır diyordu bense inatla staj yönetmeliğinde mesleki eğitim ve dil kurslarının 6 ay bilgisayar kurslarının 3 ay olduğunu iddia ediyordum. Henüz kim haklı araştırmadım ama sınavdan önce kafamı bulandırdığı bi gerçek. Konuşurken öğrendim ki meğer TESMER Başkan Yardımcısıymış ;D bulmuşken sorayım dedim. Yaa üstat bizi böyle cırmalattırıyorsunuzda merak ettiğim bişey var dedim ve sordum "bitirme sınavlarında gayri resmi olarak bi kota uyguluyor musunuz" dedim. Yanıt hayır oldu ama gözler öyle demiyordu sanki.

Geçen sınavda çok konuşmuştum bu iş tamamdır diye sonrası facia oldu.

Bu yüzden şimdi konuşmaya çekiniyorum. Tek ders ve son hak olarak denetimden girdim. Soruları biliyorsunuz.

Her nedense buradaki gezenbüyükgeyik espirisini okumadım ve 1.sorum 1/4 doğru diğer ikisi de tamama yakın. %75 desek tamamdır gibi görünüyor.

Ama inşallah Abuzittin kılkuyruk'un kitabına göre cevaplamadık diye notlar kıt gelmezse...

İnşAllah beklediğiniz gibi gelir sonuçlar. Şimdiden tebrik ederim Karakule :)

Bitiren arkadaşları tebrik ediyorum.

Hazır yoruma dayalı olmayan sorular sorulmuşken (denetim ve meslekten girdim) ve bende çatır çatır yazmışken onların istediği hocanın kitabında ki gibi yazmadık diye düşük not alırsam. Hiç TESMER'in saçma itiraz sistemiyle uğraşmam, doğrudan mahkemeye veririm orasıda olmazsa AİHM'e veririm :D