Ynt: Temmuzda bu işi bitirdim diyenler!
benim de kalan derslerim denetim ve meslek idi... sanırım benim de bitti... şansımıza sorular da kolaydı.... inşallah bir aksilik çıkmaz da alırız artık şu ruhsatı
)
benim de kalan derslerim denetim ve meslek idi... sanırım benim de bitti... şansımıza sorular da kolaydı.... inşallah bir aksilik çıkmaz da alırız artık şu ruhsatı

honceler ' Alıntı:Merkaba Arkadaşlar,
Sanırım bu iş bu sınavda bitmiştir. Komisyon gözü kapalı kağıt okumuyorsa bu sefer geçtim. 3. girişimdi ve denetim, meslekten girdim. Bu kadar denetime çalıştıktan sonra bi kitap yazsam diyorum ;D SMMM'likten iyi para kazanırım sanırım. Üzerimden epey yük kalktı. Darısı hak edenlerin başına.
Bu arada sınav arası dışarda sigara içerken meslek hukuku konusunda biri ile tartışıyordum. O kişi kursta geçen sürelerin 3 ayı staj süresinden sayılır diyordu bense inatla staj yönetmeliğinde mesleki eğitim ve dil kurslarının 6 ay bilgisayar kurslarının 3 ay olduğunu iddia ediyordum. Henüz kim haklı araştırmadım ama sınavdan önce kafamı bulandırdığı bi gerçek. Konuşurken öğrendim ki meğer TESMER Başkan Yardımcısıymış ;D bulmuşken sorayım dedim. Yaa üstat bizi böyle cırmalattırıyorsunuzda merak ettiğim bişey var dedim ve sordum "bitirme sınavlarında gayri resmi olarak bi kota uyguluyor musunuz" dedim. Yanıt hayır oldu ama gözler öyle demiyordu sanki.