uyumsoft

TEOS Sonuç Tebligatı Sayfası

sleepingcat

Katkı Sunan Üye
İyi akşamlar,

Son yeterlilik sınavından sonra derslerin tümünü verip SMMM olduğuna dair sonuç tebligatını görüntüleyenlerden bir ricam olacak. Bugün print etmek üzere girdiğim TEOS sayfasında "Başarılı olunan bir dosyaya ait bir tebligat alınır." ifadesi karşıma çıkıyor.

Zamanı olanlar şu anda sisteme girip bu hata mesajını alıp almadıklarını söyleyebilirler mi? Herşeyi kaydettiğim halde bu defa atlamışım ve ruhsat almaya hak kazanmadığım imasıyla karşılaşmak hoşuma gitmedi, bu saatte telefonla ulaşma şansım da yok, bu nedenle genel bir sorun olup olmadığını anlamak için yardımınızı istiyorum.

Teşekkürler,

Ynt: TEOS Sonuç Tebligatı Sayfası

Evet bende de o söylediğin yazı çıktı ben 2 gün önce çıkarmıştım yazicidan tebligatı bugün böyle bir hata veriyor olması tamamen teos la ilgili bir aksaklık gibi görünüyor sizin icinn kaygilanacak bı durum yok hayırlı aksamlar

zirve006 ' Alıntı:
Evet bende de o söylediğin yazı çıktı ben 2 gün önce çıkarmıştım yazicidan tebligatı bugün böyle bir hata veriyor olması tamamen teos la ilgili bir aksaklık gibi görünüyor sizin icinn kaygilanacak bı durum yok hayırlı aksamlar

İlginize teşekkürler.

Bende de aynı hatay veriyor. Sistemsel bir hata olduğu belli. Ben önceden hem çıktı olarak hem de bilgisayara yüklemiştim.

atellia ' Alıntı:
Bende de aynı hatay veriyor. Sistemsel bir hata olduğu belli. Ben önceden hem çıktı olarak hem de bilgisayara yüklemiştim.

Size de teşekkür ederim, cevabınızı zamanında görmemişim. Sorun düzeldi, ben de çıktı aldım sonunda.