Teşekkürler forum Üyeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan irfanoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
I

irfanoz

Ziyaretçi
4 tane zatı muhterimin tekelinde olan bu mesleki paylaşım for-u-mu-na teşekkürlerimi sunar verilen cevaplarda biz kendini bilmeyen birkaç meslek mensubunun sayesinde oluşturdukları istişarenin günümüz türkiyesini çok iyi ve öz bişekilde yansıttığını görmek beni hiç şaşırtmadı düşünce farklılıklarına ve bu düşünceleri ifade ederken mizahi ifadelerin kullanılmasından dolayı kırılanlardan bozulanlardan zorlarına gidenlerden; çok af edersiniz özür dileriz...
Sizin gibi düşünmeyenlerin adına gerçekten özür dileriz...

Ynt: Teşekkürler forum Üyeleri

aslında sıkıntı kavramlar ve içerdiği yüklendiği anlamlar...
şimdi burada muhalefet kavramını ele almak gerekir...
düne kadar hep iktidar kavramı üzerine yoğunlaşırken artık muhalefet üzerine yoğunlaşmak gerekmekte...
artık öyle bir hal almıştır ki muhalefet kavramı muhalefet o kadar iktidar olmak üzerine yoğunlaşmış durumdaki hatta çözümü de biz iktidar olunca göreceksiniz söylemi üzerine oturmuştur...
buradaki iktidar ve muhalefeti yalnızca siyaset içinde ele almamak gerekir herhangi bir konuda herhangi bir yerde olabilir..
tabii muhalefet nasıl olmalıdır?muhalefete muhalefet olur mu?muhalif grupların iktidar oldukları kurum yönetiminin kararlarına muhalefet olur mu?muhalefetle iktidarın anlaştığı bir konuda bu karara muhalif olunabilir mi?etkili muhalefet (yani söylemlerinizle birçok kişiyi ikna edip düşüncenize destek bulduğunuzda) yaptığınızda ve bunu mizahi öğelerle sunduğunuzda karşı taraf bunu rencide edici söylem olarak kabul edebilir mi?buradaki sınır nedir? ::)

Merhaba,

Sayın Irfanoz

30.08.2008 da kaydolmuşsunuz foruma, 1 yıldan fazladır üyesiniz

yaklaşık 2,5 saat geçirmişsiniz,

ve tek katkınız 6 tane mesaj,

Neden daha önce yoktunuz, veya neden başka konularda katkınızı göremedik. Foruma aktif olarak katılmıyorsunuz, ve sonra tekelleşmeden söz ediyorsunuz,

Eğer gerçekten iddaa ettiğiniz kadar idealistseniz, buyrunuz,

Forumda biraz daha yukarıdaki bölümlerede geliniz, yorum yapınız, cevap veriniz, tekelleşmeyi bozunuz,

Aktif olarak konulara dahil olunuz,

Hem paylaşım ortamında yoksunuz, varolanlara da tekel diyorsunuz,

Bu sefer neden şikayet ediyorsunuz, onu anlamadım, foruma katılmıyorsunuz, katılanlara tekel diyorsunuz,

Sizin iştişareden anladığınız bu mudur.

Saygılarımla,

Merhaba,

Sayın Hemdilevent,

Mesele şu, sizin amacınız muhalefet etmek olabilir, saygı duyarım, demokratik hakkınızdır,

Yalnız cepheyi yanlış yere açtınız, problem burda,

Ve Sınır soruyordunuz ya Sayın Hamdi Levent,

İşte sınır burası,

Ünvanımı kimse mizah konusu yapamaz,

Kimse imza toplamadı ünvanımıza Çift MM daha ekleyin diye. İnanın meslek hayatımda o çift MM'nin eksikliğinide hiç hissetmedim, Bu kadar sorun neden çıkıyor anlamışta değilim,

İnanın benim gibi sektörde faaliyet gösteren bir çok SM içinde aynı durum geçerlidir.

Onun için kendi mesleğinizde kendi gelişiminizle ilgilenin,

Ben bu mesleğe başladığımda da çok muhasebeci vardı, Ben nasıl çalışıp aralarından sıyrıldıysam, sizde sıyrılmaya çalışınız,

Emeksiz yemek olmaz genç arkadaşlarım,

Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, doğru yerlere, doğru hamleler yaparak yapın muhalefetinizi,

Bakınız genç dostum, Devletin SM lerin elimden defter tutma yetkilierini almasını bekleyeceğine kendin sıyrıl aralarından bilginle çalışarak, ben nasıl çalıştıysam öyle çalış, Devletten SM leri ortadan kaldırsında defterler bana kalsın diye bekliyorsan yok olmaz yok öyle emeksiz yemek,

Çalışacaksınız, Kendinizi geliştireceksiniz. Ne istiyorsunuz noter gibi imza satmak mı.

Size tavsiyem, sırf muhalefet etmek için muhalefet etmeyin, türübünlere oynamayın, sahada oynayın, siz doksan dakika tirübünlere oynarsınız, elin oğlu son dakikada golü atar, maçı alır, bu seferde hakemi suçlarsınız, muhalefetlik değilmi,

Oyunu iyi oynayın, dersinizi iyi çalışın, ünvana takılmayın, çünkü oyun bitince

Şahta piyonda aynı kutuya konacaktır.

Saygılarımla,

Sayın "İrfanoz"

Forumumuz "4 tane zatı muhteremin tekelinde..." değildir. Burada herkes düşüncelerini saygı çerçevesinde dile getirmektedir. Şu anda forumumuzda 17.735 kayıtlı kullanıcı bulunmaktadır. Forumumuz Türkiye'nin en büyük mesleki forumudur. Forumu siz küçümsemektesiniz. Küçümsemek yerine forumdan istifade edebilir ve katkıda bulunabilirsiniz.

alomaliye ' Alıntı:
Sayın "İrfanoz"

Forumumuz "4 tane zatı muhteremin tekelinde..." değildir. Burada herkes düşüncelerini saygı çerçevesinde dile getirmektedir. Şu anda forumumuzda 17.735 kayıtlı kullanıcı bulunmaktadır. Forumumuz Türkiye'nin en büyük mesleki forumudur. Forumu siz küçümsemektesiniz. Küçümsemek yerine forumdan istifade edebilir ve katkıda bulunabilirsiniz.

Belki de sorun budur..

:)
Benim kişisel düşüncem genel saygı ve toplumsal kuralalra uymak koşuluyla herkes düşündüğünü söylemedir.
Siz kabul edersiniz etmezsiniz. Ayrıca mutlaka her konu kesin çözüme ulaşacak diye de birşey yoktur.
Herkes düşüncesini söyler kararı yine kendimiz veririz.