Tesmer yeterlilik cd'leri.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kubil

Katkı Sunan Üye
tesmerin yeterlilik cdlerini satın almayı düşünüyorum 90 liraya değermi daha önce bu cdlerden çalışan varmı ?

Ynt: Tesmer yeterlilik cd'leri.

diyar2 ' Alıntı:
başlamada baktımda bitirme hakkında bilgim yok.

aslında yeterlilik cdleri heryerde varda hepsinin amacı ticari insan şüphe duyuyor gerçi tesmerin işide hayrına değil ama belki diğerlerinden daha ayrıntılıdır diye düşünmüştüm tabi birde alıpta çalışarak sınavlardan ne gibi sonuçlar çıkan birisinden bilgi alabilsek daha iyi olacak :)

Al yararını görürsün mutlaka.

Sınava bir kütüphanede çalış, etrafında ki tüm kitapların yararını görürsün. Ama en çok ufak kanun kitapçıklarının yararını görürsün. Tüm kitaplar o kitapçıkların ne anlatmaya çalıştığını anlatıyor , aslından anlamak varken....

kubil ' Alıntı:
tesmerin yeterlilik cdlerini satın almayı düşünüyorum 90 liraya değermi daha önce bu cdlerden çalışan varmı ?

zaten stajı başlatan herkese göndermiyorlar mı? (zorunlu olarak )

sevinc0505 ' Alıntı:
kubil ' Alıntı:

zaten stajı başlatan herkese göndermiyorlar mı? (zorunlu olarak )
stajı başlatan herkese eğitim cdleri uzaktan eğitim adı altında staj süresi 3 yıl olanlara 9 adet cd gönderiyolar benim dediğim yeterlilik cd leri ayrı onlar 90 lira sadece yeterlilik sınavlara yönelik diğerleri eğitim adı altında boş :) cd ler

bende yeterlilik için almayı düşünüyourm bir tane smmm yeterlilik.com da var yeterlilik cd si birde tesmerin hangisini alsak bilemiyrum onun için daha önce alan arkadaşlar varmı acaba yardımcı olurlarsa sevinirim
· Lütfen başlık açmadan önce Forum Kuralları'nı okuyunuz.

· Büyük harflerle başlık ve mesaj içeriği yazmak yasaktır.
·
· Değiştir düğmesine basarak mesajı değiştirniz Yoksa silinecek.