Tesmerden Sınava Giriş Belgesi alınması Gerekiyor.!

Arkadaşlar Tesmerin sitesinden sınava giriş belgesi alınması gerekiyor.Belgesiz sınava girilmiyor lütfen sınava girecek arkadaşları uyaralım

Ynt: Dikkat!!!! Tesmerden Sınava Giriş Belgesi alınması Gerekiyor

bende tesadüfen gördüm şimdi.. interneti ya hiç açmasaydım ne olacaktı?
kimliğimle sınava gidip alınmayacaktım..herkes her an internete ulaşamıyor ki..
cep telefonlarına kısa mesaj atılabilir mesela. bu ne biçim kurum anlamadım...

Finansalla denetim sınavları AMFİ de:D Mübarek Nou Camp gibi dolar şimdi.

derse göre mi değişiyo amfiler

haydaaa bu belge ne ara çıktı şimdi ??? bende şimdi öğrendim başlığı görünce, sınava bir gün kala bir mesaj falan atsalardı bari bilgilendirmek amaçlı. herkes farkeder de kimse mağdur olmaz umarım, sınav öncesi bir de belge şoku yaşamasın kimse..

fenerli_41 ' Alıntı:
Arkadaşlar Tesmerin sitesinden sınava giriş belgesi alınması gerekiyor.Belgesiz sınava girilmiyor lütfen sınava girecek arkadaşları uyaralım

Teşekkürler,

Demek bu foruma girmeseydim haberim olmayacaktı durumdan.

Bu çok komik, nasıl haber vermezler? Parayı yatırdık, siteden başvuru yaptık, sınav listesinden adımızı kontrol ettik; artık TESMER sitesine girmemize gerek kalmadığı açık! Nasıl haber vermeden böyle bir şey çıkarıyorlar? Her gün bu siteye girmek zorunda mıyız? Bu ne lâkaytlık yahu?

Bundan haberi olmayanları neye dayanarak sınava almayacaklarmış? Her gün TESMER sitesine girmediği için mi?

1 tane ya Allah rızası için bu adamlar 1 tane düzgün iş yapsınlar. Bunlar kadar lakayt ve işini ciddiye almayan bir kurum daha varmı yani olurda bu kadar olur be kardeşim sınava 1 gün kalmış adamlar belge çıkarıyor cep telefonlarına mesaj gelmiyor bunların ne yaptıklarından kendilerinin haberi yok.
Arkadaşlar ynai neyle uğraştığımızı nasıl bir kurumla muhatap olduğumuza bir bakın böyle bir rezillik varmıdır.Şurda siteye girmesem yemin ediyorum haberim olmayacak daha birkaç laf ederdim ama lanet gelsin bunlara laf demektense ders çalışıp şunlardan kurtulmayı yeğlerim.
Herkese iyi çalışmalar.

Yazılanlara katılmakla birlikte; Nihayet sınav belgesini (son an golü gibi olsada) akıl edipte uygulamaya koyabilmişler. Yarın mesaj atarlar bence, o kadarını da yaparlar sanırım

Hadi stres olmadan bakalım; Sınav öncesi kalabalığa girmek zorunda kalmayıp, tepiş tepiş acaba hangi sınıftayım diye aranmamız gerekmeyecek :D

arkadaşlar sınavlar sadece istanbulda marmara ünv. düzenlenmiyormuydu bana özel gençler elit koleji
elit yemekhane diye yazmışlar biran tereddüt ettim ???
burada sınava girecek başka arkadaşlar varmı?

Ynt: Tesmerden Sınava Giriş Belgesi alınması Gerekiyor.!

burcu83 ' Alıntı:
bende tesadüfen gördüm şimdi.. interneti ya hiç açmasaydım ne olacaktı?
kimliğimle sınava gidip alınmayacaktım..herkes her an internete ulaşamıyor ki..
cep telefonlarına kısa mesaj atılabilir mesela. bu ne biçim kurum anlamadım...

yoladılar bana sms :))

bana da sms geldi ama site açılmıyo yoğunluktan

tesmerin yaptığı her işi eleştirmek bence gereksiz. bunu eleştiren arkadaşlar nesini beğenmedi anlamış değilim. kapı önünde sınava hangi sınıfta gireceğini harıl harıl aramaktansa sınav giriş belgesiyle öğrenmek çok daha mantıklı....

banada bugun sabah 9 da sms geldi ama site açılmıyor ya akşama kadar açılmazsa ne olcak oda bile başvuru yaparken uyarmamıştı bu belge işi son güne neden bırakıldı acaba kontrol listeleri salı günü açıklanmıştı ogün verseniz olmuyomu hep son dakika bi icat çıkarıyolar utanmasalar 7 ders değilde 8 dersden sınava girceksiniz diyecekler nasıl bi bir kurum bu tesmer sen al stajyerlerden 2 bin tl staj ve sınav parası sonra gel hiç bi bilgi vermeden son dakika sınav belgesi al de al işte sisteminde sende sınıfta kaldın tesmer o aldığın paralarla uyduruk siteler ve sistemler kuruyosun haram olsun o paralar binbir cefayla staj yapalım beş kuruş para almadan köle gibi sonra senin o dandik sistemin yüzünden sınav giriş belgesi almak için strese girelim lanet olsun size....

şimdi bi sms daha geldi tesmerden istanbul için smmm sınav yeri marmara üniversitesi iibf derslikleri diye acaba giriş belgelerinden vazmıgeçtiler siteleri açılmayınca bi bilgisi olan arkadaş varmı?

18 kişi şuan bu bölümde acaba içlerinde sınav giriş belgesini alabilen varmı bi cvp yazınya seyircisiniz hep :)))

ben dün akşam sitede gördüm aldım mesaj yeni geldi mesajda marmara ünv i.i.b.f derslikleri yazıyor ama sınav giriş belgemde özel elit gençler koleji yemekhane gireceğim yazıyor ünv.de kolejde aynı yerde fakat yinede tereddütdeyim. ???

hocam bildiğimiz ösymninki gibi bi sınav giriş belgesimi yoksa öle yazı şeklindemi

ben aldım.. maliyet musebesi amfide giricem...

intamcy ' Alıntı:
hocam bildiğimiz ösymninki gibi bi sınav giriş belgesimi yoksa öle yazı şeklindemi
aynı ona benzer nerede ve hangi sınıfta gireceğin saatine kadar yazılı yalnız foto yok hadi bakalım arkadaşlar özel elit kolejinde girecek olan yokmu sadece benmiyim.

ankara siyasal ATAUM KÜTÜPHANE yazıyor.arkadaslar neresı burası bılen varmı.hiç gırmedım burda?