çok şükür bir arkadaş çıktı bende sadece maliyete gireceğim şu elit gençleri görünce bir tuhaf olmuştum!ota ' Alıntı:Benim de elit gençler kolejinde, elit yemekhane de maliyet sınavım![]()
sinanyucel ' Alıntı:yanmaz merak etme zaten sınav hakların süresince 1 defa atlatma hakkına sahipsin.
sedateroglu ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yanmaz merak etme zaten sınav hakların süresince 1 defa atlatma hakkına sahipsin.
Ücretini ödediyse bence sınav haklı saklı kalmaz. Sınava girip soruları gördükten sonra salondan çıkmakla aynı şey olur.
sinanyucel ' Alıntı:yanmaz merak etme zaten sınav hakların süresince 1 defa atlatma hakkına sahipsin.
sysyphus ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yanmaz merak etme zaten sınav hakların süresince 1 defa atlatma hakkına sahipsin.
Öyle bir hak mı var? Çalışmadığım ilk 2 sınavda vergiden 0 ve 5 almıştım. 3.de 40 aldım yarın da 4.ye giriyorum. o sınavlardan birini atlatma hakkım vardıysa bilmiyordum şahsen. Biraz geç oldu ama![]()
sysyphus ' Alıntı:5 sayısının genişlemesi gibi ekstrem bir durum yok yani. sınav öncesi iyice kafa karıştırmayalımteşekkürler.