Tesmerden Sınava Giriş Belgesi alınması Gerekiyor.!

Ynt: Tesmerden Sınava Giriş Belgesi alınması Gerekiyor.!

sonunda alabildim belgeyi bütün sınavlarım marmara iibf maliye amfilerinde

Pdf dosyası ile bilgisayarınıza yükleniyor belge. Olmayanlar Adobe Reader yüklesinler.

dersmi çalışıcaz .yoksa siteye girmek için saatlerimizmi gidicek

marmara üniversitesi bahçelirevler kampüsü
işletme amfide vergi dersine gireceğim. hayırlısı olsun herkese arkadaşlar..

tesmerin sitesine girilmiyor mu? arkadaşlar.
bir tanıdığım için alacaktım giremedim bir türlü.. :( açılmıyor

Benim de elit gençler kolejinde, elit yemekhane de maliyet sınavım :)

ota ' Alıntı:
Benim de elit gençler kolejinde, elit yemekhane de maliyet sınavım :)
çok şükür bir arkadaş çıktı bende sadece maliyete gireceğim şu elit gençleri görünce bir tuhaf olmuştum!

Sınavlara girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum,inş. emeklerimizin karşılığını alırız...

arkadaşlar biraz alakasız olacak ama ben 3 dersten sınav başvurusu yaptım. ikinci girişim olacak fakat finansal muhasebe ye çalışamadığım için girmeyi düşünmüyorum. diğer derslere girecem.

sınav hakkım konusunda acaba sınav hakkım yanarmı.

yanmaz merak etme zaten sınav hakların süresince 1 defa atlatma hakkına sahipsin.

sinanyucel ' Alıntı:
yanmaz merak etme zaten sınav hakların süresince 1 defa atlatma hakkına sahipsin.

Ücretini ödediyse bence sınav haklı saklı kalmaz. Sınava girip soruları gördükten sonra salondan çıkmakla aynı şey olur.

sedateroglu ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

Ücretini ödediyse bence sınav haklı saklı kalmaz. Sınava girip soruları gördükten sonra salondan çıkmakla aynı şey olur.

ücretini ödedim.
sınava ilk girişte hepsinden başvuru yapılıyor fakat girilmeyen ders hakkı saklı kalıyordu.
benim durumumda aynı olması gerekmiyormu.

Tesmeri arayıp öğrenmeye çalışıyorum da bekleyen sayısı çok fazla. Anlaşılan bu sınava giriş belgelerini alamayanlar telefona hücum etmiş.

[/quote]

ücretini ödedim.
sınava ilk girişte hepsinden başvuru yapılıyor fakat girilmeyen ders hakkı saklı kalıyordu.
benim durumumda aynı olması gerekmiyormu.

ücretini ödeyip sınava girmezsen sınav hakkın saklı kalır.

bana sms gönderdiler arkadaşlar
herkese başarılar diliyorum
artık sınıflarda önceden belirliyorlar m.ü.ekonometri sınıfında giriyormuşum inşallah sıraları düzgündür:)

sinanyucel ' Alıntı:

Öyle bir hak mı var? Çalışmadığım ilk 2 sınavda vergiden 0 ve 5 almıştım. 3.de 40 aldım yarın da 4.ye giriyorum. o sınavlardan birini atlatma hakkım vardıysa bilmiyordum şahsen. Biraz geç oldu ama :D

sysyphus ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

Öyle bir hak mı var? Çalışmadığım ilk 2 sınavda vergiden 0 ve 5 almıştım. 3.de 40 aldım yarın da 4.ye giriyorum. o sınavlardan birini atlatma hakkım vardıysa bilmiyordum şahsen. Biraz geç oldu ama :D

İki yıl içinde toplam 5 kere sınava girme ve 2 kere pas geçme hakkımız var. Tabi bu pas geçme hakkını illa kullanmak zorunda değilsiniz.

5 sayısının genişlemesi gibi ekstrem bir durum yok yani. sınav öncesi iyice kafa karıştırmayalım :) teşekkürler.

sysyphus ' Alıntı:
5 sayısının genişlemesi gibi ekstrem bir durum yok yani. sınav öncesi iyice kafa karıştırmayalım :) teşekkürler.

Forumda bahsedildi mi biliyorum ama 5 sayısının 9'a genişlemesi gibi bir durum var :) Ama o, bu dönemin konusu değil; sınavdan sonra bu konuyla ilgili gelişmeleri takip edeceğiz Mart dönemi için.

ota arkadaşım bu 9 olayı nedir yani aslı astarı var mıdır? Ben yarın maliyet muhasebesi sınavına gireceğim ve tek dersim maliyet. Yalnız beni müthiş geren biradurum var ki o da son hakkım olması. Eğer böyle bir şey varsa da acaba beni de etkiler mi yani Allah korusun bu sınavdan geçemezsem bu 9 sınav olayına bizde dahil olur muyuz ki acaba?