Toplam Sınav Hakkı konusunda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar. İlk yeterlilik sınavıma 2012/02 döneminde girdim. Teos sisteminde "sınav süresinin bittiği dönem 2014/02(dahil)" bilgisi yer alıyor. Buda toplam 7 dönem ediyor. Sınava giriş hakkımız toplam 5 olduğuna göre istediğimiz dersi bu 7 dönem içinde farklı zamanlarda seçebiliriz demek oluyor değil mi?

evet aynen öyle toplam 7 hakkımız var ancak 5 sınava giriş hakkı diğer 2 si ise erteleme hakkı tabi bu sınavlara giri sayısına göre yani derslere göre değişir örneğin maliyet dersine 2 kez katıldın aynı dönemde muhasebeye 1 kez katıldın dersin içinde de toplam 5 sınav hakkı var yine aynı dersten en fazla 2 kez erteleme hakkın var en son dönemin 2014/2 ( dahil ) bu süre içerisinde 7 hakkın içinde yapabilirsin seçme sana kalmış

anlaşıldı, teşekkürler kubil

son hakkımıza bırakıpta heyecan yapmayız inşallah. Şimdiden kesin bilgi edinip her dönemde 3 ders seçip ve o derslerden kursa katılmak iyi olacaktır bu durumda bana göre.

tabi kendi durumuna göre vakit ayırma durumuna göre plan yapmak lazım be ilk hakkımda hepsi dedim ama sonra eledik derken muhasebe kaldı maliyete konu belirledik derken gelmedi 2 ders kaldı sen daha iyi bir planla gidersen senin için daha iyi olur