Tüketici- Şirket(internet Sitesi) - Tedarikçi Süreci

Üyelik
12 Haz 2016
Mesajlar
2
Konum
İstanbul
Merhaba,

Aklımda bir proje var. Proje aslında sahibinden.com'un get ilanları gibi işleyecek. İş konusunun 3 paydaşı olacak. Tüketici - İnternet Sitesi - Tedarikçi. Tüketici internet sitesi üzerinden bir ürün/hizmet'i kredi kartı ile satın alacak. Biz internet sitesi olarak bu ürün/hizmet'i faturalandıracağız ve tüketiciye göndereceğiz. Bu bölüme kadar sorun olmadığını düşünüyorum. Asıl sorun diğer bölümde başlıyor. Kendimize düşen komisyon ücretini düşerek tedarikçiye parasını göndereceğiz. Biz aynı zamanda tedarikçiye nasıl bir ödeme gerçekleştirmemiz gerekecek? Aramızdaki anlaşma yasal düzenlemelere göre nasıl olmalı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Siz satış yaptığınızda fatura kestiğiniz ve parasını aldığınız gibi tedarikçiniz de size faturasını kesecek ve parasını alacak. Kısaca tasarımınıza göre herhangi bir yere dükkan açarak alım/satım faaliyetinden farkı yok.
 
Yardımınız için öncelikle teşekkür ederim. Fakat şöyle bir sıkıntı var. Ürünü tedarik eden bir firma olmayacak. Herhangi bir kişi olacak. Yani sahibinden üzerinden ikinci el eşyasını satan bir birey gibi. Bu birey adına gider pusulası mı düzenlememiz gerekiyor acaba ?
 
Üst