personel maaş programı

Türmob sınav komedisi ...........!

Ynt: türmob sınav komedisi...........

stonhand ' Alıntı:
Sınava girmek gerekiyor ki bu sınavın olacağını TTK eğitiminde eğitmenler söylemişti. Bugün bayaa bir cebelleştikten sonra sonunda geçtim denetim eğitimlerine katılabilirsiniz yazısı nihayet çıktı.
Odalardan haberi yok derkende ismmmo hem sms le hemde maille sınavın olacağı bilgisini verdi
Haydi denetim eğitimlerinde görüşmek üzere artık ne olacaksa şurda yeni TTK nın girmesine kaldı 1,5 ay hala ortada bir tane denetçi yok bu ekmeği göz göre göre YMM lere yedirecekler ya neyse

Bağımsız denetçilik yetki belgesi sınavla alınacak kanaatindeyim. Ancak bu sınavın turmob'un eğitimleri ve online yaptığı sınav ile bir bağlantısının olacağını düşünmüyorum.

Sn Bakemr bu konuda sizinle aynı görüşteyim. Yetki belgesinde türmob zaten dış kapının dış mandalı kimsenin sallamadığı dikkate almadığı bir kurum. Kamu gözetimi kurumu başkanı zaten açıklamada yaptı, bu lisansı dağıtma yetkisi sadece bizdedir dedi yani birliğin verdiği eğitimmiş oymuş buymuş adamlar zaten dikkate almıyorlar bana göre iyide yapıyorlar Allah birliğin eline heleki bir yetki belgesinde aman aman düşürmesin.

Birlik ve oda başkanları ve özellikle Yahya Arıkan biz sınav istemiyoruz yok bu lisans herkese verilsin diye orda burda açıklamalar, kulisler yapıyorlar ama onlarıda sallayan yok harçların bile tutarları duyulmaya başlandı birlik ve odalara kalsa yoldan geçene belge verdirecekler dertleride oymudur yoksa başka birşeymidir bilmiyorum ancak bildiğim yıllardır işletme defteri tutmuş hayatında bilanço görmemiş üyelerine belge almak için ellerinden geleni yapıyorlar ama çabaları boş.

Benin diyeceğim TTK eğitiminde bize geen eğitmenler kaliteliydi bir tanesi yardımcı doçent' ti adam geldi çok temiz anlatımda bulundu ve eğitimin sonunda arkadaşlar bu eğitim dikkate alınmasada bağımsız denetmen olmasanızda bağımsız denetim eğitimlerine gelin çünkü o eğitimde bağımsız denetimin nasıl yapılacağı örneklerle tam anlamıyla anlatılacak en azından elinizdeki defterler denetime tabi tutulursa zorluk çekmezsiniz dedi. Benim katılma nedenimde aslında sadece bu.

Arkadaşlar, sınava girmiş olan arkadaşlar sınav hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz; kaç soru var, süre var mı, yttk ufrs denetim bütün konu başlığından mı sorumluyuz vb

Girmedim. Ancak sitede yazıyor. 20 soru 2 yTTK, 3 Kobi TFRS, 15 B.Denetim

kendinizi deneyin linkine tıkladığımda odanız sınav haızrlamamış tarzında bi uyarı çıkıyor,
Aldığım eğitimler kısmında "kendinizi deneyine katılmadı" yazıyor:) olmayan şeye nasıl katılacaksam.
ben de gülmekten katılayım bari dedim :))))

Eğitimin tamamlayan (İst. ve İzmir) sınav takvimi açıklandı ve o tarihlerde sınava girmeniz gerekmekte.

eĞİTİMİ TAMAMLAMA ne demektir?Açıklar mısınız?Şimdiden teşekkürler.

Cd 'den mi yoksa portala girişten mi tamamladınız eğitiminizi?

Hangi ildesiniz?

Adana,Cd'mizi aldık bundan sonraki süreç nedir?

aranızda denetçi var mı bilmiyorum ama benim daha önceden çalıştığım firmayı denetlemeye gelmişlerdi.tek yaptıkları, benim tek başıma yaptığım muhasebe işlemlerini kontrol edip onaylamak oldu.kopyala yapıştır yani.şunları flasdiske atın bunlarıda atın denetim bu işte.çok şükür yaptıklarımızı sizden daha iyi kontrol edebiliriz.bence bu sureçte çok fazla ortamı germemek gerekir.

karamel61 ' Alıntı:
aranızda denetçi var mı bilmiyorum ama benim daha önceden çalıştığım firmayı denetlemeye gelmişlerdi.tek yaptıkları, benim tek başıma yaptığım muhasebe işlemlerini kontrol edip onaylamak oldu.kopyala yapıştır yani.şunları flasdiske atın bunlarıda atın denetim bu işte.çok şükür yaptıklarımızı sizden daha iyi kontrol edebiliriz.bence bu sureçte çok fazla ortamı germemek gerekir.

Uzaktan öyle mi gözüküyoruz :) eminim ki yaptıklarınızı kontrol edebilirsiniz, fakat dışardan farklı bir gözle işlemlerin kontrol edilmesi her zaman faydalıdır.

FÜSUN ' Alıntı:
Adana,Cd'mizi aldık bundan sonraki süreç nedir?
CD den de bakabilirsiniz portalda da. Ancak portal en son 28/04 itibari ile güncellendiği belirtiliyor ve cd ile portal arasında fark var mı bilinmiyor? Sınav için TÜRMOB'un iliniz için sınav takvimini açıklamasını bekleyeceksiniz.

Teşekkürler bilgi için,sınav günümüz 29 mayıs 3 haziran aralığı.Sınav kaç sorudan oluşuyor?Bilgi için şimdiden teşekkürler.(Sınav kaç kere?Kaç soru?vs.)

Portalda ayrıntılı açıklama var.

teşekkürler,nihayet bitti.Sınıf eğitimlerini bekliyoruz.

türmob.eğitim den portala giriş e basıyorum bir türlü girmiyor,bir sorun oluştu diyor sabahtan beri deniyorum kafayı yiycem

Ynt: Türmob sınav komedisi ...........!

7 haziran saat 10 dan sonra girebilirsiniz diye msj geldi,10 dan beri hala giremiyorumm..ne dandik bi sayfa yaa

Ynt: Türmob sınav komedisi ...........!

Chrome yavaş da olsa açılıyor.