Tv Muhasebe İşlemleri Ve Yabancı Sermayeli Şirket

Üyelik
28 Şub 2013
Mesajlar
5
Konum
istanbul
iyi çalışmalar;

televizyon kuruluşlarının muhasebe işlemleri hakkında bilgisi olan üstadlar var mıdır ? muhasebesel olarak ilerleyişi nasıldır ve bu konuda yararlanabileceğim linkler mevzuatlar varsa paylaşmanızı rica ederim.

birde yabancı sermayeli şirket kuruluşlarında ayrıcalıklı yapılması gereken durumlar nelerdir yoksa normal şirket kuruluş işlemlerimi geçerli

bilgisi ola üstadlardan yardımlarını rica ederim.

teşekkürler...
 
yalnız isteğiniz öyle bir iki satırla yanıtlanacak bir şey değil, bir de aysonu malum :) tam istediğiniz şeyi bir televizyon kuruluşunun muhasebesi karşılayabilir.
varsa çevrenizde böyle bir kurum, çatkapı girin, tanışın muhasebesiyle. size yardımcı olabilirler.
 
sayın aquatim;

cevabınız için teşekkür ederim. ama bu konuyla ilgili yararlanabileceğim bir makale sizde mevcutmudur ya da link varmıdır ?
 
üzgünüm :( sorularınızı "muhasebesel ilerleyiş" gibi çok geniş bir kavramda değil de, daha dar anlamlarda sorarsanız cevap verecek arkadaşlar olacaktır.
geniş kapsamlı sorularda, sizinde bildiğiniz konular tekrar edilebilir. google da aratsanız televizyon yayıncılığı muhasebesi, binlerce site arasından zor bulursunuz sanırım. talep eden az olunca, yayın da az oluyor veya hiç olmuyordur.
 
Üst