personel maaş programı

Ücret Bordrosu Hakkında

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Aslında muhasebeci değilim ama mecburiyetten Özel bir yapı inşaatının sgk işlerini takip ediyorum, sorum şu;

Ücret bordrosunu düzenliycem ama bir noktada takıldım. Mart / 2011 ay'ı içerisinde 11 işçi çalıştı inşaatta. Bu işçilerden 6'sı mart ay'ı içinde 2 kez giriş çıkış yaptılar. Ücret bordrosunda " İşe başlama ve İşten ayrılış tarihlerine takıldım. Söz konusu o 6 işçinin bilgilerini girerken hangi tarihleri baz alıp ilgili kısımlara yazıcam?
Ya da o 6 işçi için 2. bir ücret bordrosumu düzenliycem,

Tşk.ler

Ynt: Ücret Bordrosu Hakkında

tek ucret ucret bordrosu duzenlenir. Toplam calisma gunu yazilir

Sayın hocam; peki işe giriş - işten ayrılış tarihlerini nasıl yapıcam?
İlk giriş-çıkış tarihlerinimi yazıcam,
Son giriş-çıkış tarihlerinimi?

iki ayrı pusula düzenlemeniz gerekir. Hizmet listesinde 2 ayrı personelmiş gibi ayrı ayrı gözükmesi lazım.

Soruda ücret bordrosu diyordu ben tek olmalı dedim, diğer arkadaş ücret pusulası; oda ayrı olmalı dedi

NİSANLI ' Alıntı:
tek ucret ucret bordrosu duzenlenir. Toplam calisma gunu yazilir
turkasia ' Alıntı:
iki ayrı pusula düzenlemeniz gerekir. Hizmet listesinde 2 ayrı personelmiş gibi ayrı ayrı gözükmesi lazım.

Cevaplarda çelişki yok tek (çarşaf) bordro düzenleyeceksiniz. ister toplayıp yazın ister 2 çalışma için aynı kişiyi iki kez gösterin. Ama xml dosyasını programınızdan alıyorsanız, 2 çalışmayı ayrı gösterin derim . Herhalıkarda bildirge de ve hizmet listesinde ayrı ayrı göstereceksiniz.

Merhaba,asgari geçim indirimli ücret bordrosu nasıl düzenlenir?Bordronun içeriğini anlamaya çalışıyorum da hesaplama ile ilgili bilgisi olan var mı?

Kafanızın karışmaması için ayı ayrı gösterin tahakkuk keserken unutup yanlış yapabilirsiniz.