SAYIN BAKANIM;ben bursa ili osmangazi ilçesi hamitler toki de temizlik görevlisi olarak çalışmaktayım.toplam 13 personeliz.burası özel yönetime geçmiş bir site olmaktadır.temizlik görevlisi diyorum ama yanlızca adımız böyle.3 aydır kazma kürek çalışıyoruz.bloklarda ne temizlik nede hijyen konusunda bir faaliyetimiz yok.dahası;asgari geçim indirimi yok,izin aldığımızda akşamları izinli olmamıza rağmen çöp almak zorunda bırakılıyoruz.8 saat diye işe başladık ama gecenin 2sinde bile yatağımızdan kaldırılıyoruz.başımızda kapıcıdan bozma bir amir,iş yapmadan emirler savuruyor.ben kapıcılıkta amir ilkkez burada gördüm.birde müdürümüz var 1700 lira maaş eşittir sıfır hizmet.3 tana de başkanımız var onların maaşını varın siz düşünün.yani kat sahiplerini tamamen sömürüyorlar. kısacası burada detaylı ve sıkı bir teftişe gerek olduğunu düşünüyorum.çünkü,burada mali açıdan da birçok prosüdür eksikliği ve usulsüzlük var.burada kat sahiplerinden toplanan aidatlarla iş yapılıyor ama kat sahibi,bir doğal gaz kazanı kadar bile değerli değil.bunu başımızda olan başkanlardan biri söylüyor.sayın bakanım burada devletimize çok büyük ve acil olarak ihtiyacımız var lütfen bu konuyu es geçmeyiniz.bilgilerinize sunarım.