Cihazları hangi firmaya taktıracaksanız, o firmadan fatura gelecek. Gelen faturada ödemesi Darphane Müdürlüğüne yapılmıştır yazıyor.Merhaba arkadaşlar, firmamıza kayıtlı araçlarımız için banka üzerinden UTTS ödemesi yaptık. Bu UTTS ödemesinin karşı hesabı ne olmalı ? Banka alacaklı olacak karşı hesap olarak hangisini kullanmam doğru olur
Merhaba arkadaşlar, firmamıza kayıtlı araçlarımız için banka üzerinden UTTS ödemesi yaptık. Bu UTTS ödemesinin karşı hesabı ne olmalı ? Banka alacaklı olacak karşı hesap olarak hangisini kullanmam doğru olur
Sayın Ksimkesyan mümkün değil dediğinizden 8 adet fatura geldi bize Yukarıda da yazdıklarımdan tam belli olmamış sanırım, gerçekleşmiş bir şeyden bahsetmiştim.UTTS ücreti bir nevi harç, (vergi de sayabilirsiniz). Tutar içinde hem cihaz hem montaj bedeli yer alıyor bu nedenle takacak firmadan yatırılan tutar kadar bir fatura gelmesi mümkün değil. Yatırılan bedeli "Taşıt Gideri" olarak doğrudan kayda alın. Binek otolar için % 30 ayrımı yapmanın da uygun olacağını düşünüyorum.
Sayın Ksimkesyan mümkün değil dediğinizden 8 adet fatura geldi bize Yukarıda da yazdıklarımdan tam belli olmamış sanırım, gerçekleşmiş bir şeyden bahsetmiştim.
Faturada 2 satır var. Birinci satır açıklaması UTTS montaj hizmet bedeli 710 TL+KDV, 2.satır TTB Etiket 1100 TL+KDV.
Toplamı KDV dahil 2.172 TL.-
Araçlarınıza utts cihazı taktırma işlemi bitti mi? Taktırma işlemi tamamlandıktan sonra geliyor fatura. İşlem yoğunluğundan hemen de kesemiyorlar.Bende 8 araç için müracaatta bulundum ancak gelen bir fatura yok ( Darphanenin yapısı nedeniyle fatura ile ilişkisi olmadığı için bu yorumda bulundum). Size geldiyse, fatura için yapacağınız şey faturayı kayda alıp havaleyi de faturanın geldiği kurum hesabına aktarmak. Ama yine binek otomobiller için % 30 ayırmayı gözönüne alın derim.
Araçlarınıza utts cihazı taktırma işlemi bitti mi? Taktırma işlemi tamamlandıktan sonra geliyor fatura. İşlem yoğunluğundan hemen de kesemiyorlar.
Biz 9 cihaz taktırdık, 8 tanesinin faturası geldi. 1 tanesini bekliyoruz.