Üyelerin Hazırlaması Gereken Evrak Listesi!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ateş34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Üyelerin Hazırlaması Gereken Evrak Listesi!!!

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar yücel beyi aradım eli kulağında açıklandı açıklanacak dedi............... ;D

: ))) işte bu contanın çizildiği an diyorum başkada bişiy demiyorum kayış kopmuşş : ))

bende aradım benim tel 532 li olmasına rağmen açmadı :P :P :P

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar yücel beyi aradım eli kulağında açıklandı açıklanacak dedi............... ;D

: ))) işte bu contanın çizildiği an diyorum başkada bişiy demiyorum kayış kopmuşş : ))
alev fahri ymm baban hala yaşıyor dimi adama birşey yapmadın umarım............

çok mutluyuz huzurluyuz patronumla sağolsun bir maaş ikramiyeyle ruhsat paramıda karşıladı : )) seviyorum onu oda beni

bu türmob'dan gelen notların yazılı olduğu bir kağıt varmış gelmeyenler gelenler bir yazsın bakıyım neymiş o kağıt bana gelmedi daha

Türmob dan bana da evraklar gelmedi.. Salı günü (İst.) Odaya gideceğim, Türmobdan gelecek evrakları beklemem şart mı??

hayırt şart değiş ben başvuru yapalı 10 gün oldu

ateş34 ' Alıntı:
çok mutluyuz huzurluyuz patronumla sağolsun bir maaş ikramiyeyle ruhsat paramıda karşıladı : )) seviyorum onu oda beni

vallahi helal olsun adama.Maşallah

aynen arkadaşlar beklemeye gerek yok ben büromu bile açtım. ;)

büro açma aşamasında kaç bin tl harcadınız ???

ruhsat için 2070 tl gidiyor

Hocam hyırlı uğurlu, Allah bol kazançlar nasıp etsin inşallah. Büro için başvurunu yaparken geçici ruhsat mı veriyorlar? O geçiciyle vergi dairesine gidip açılıs şifre vs işlemleri yapabılıyormusun? Bu konuda biraz açıklık getirirsen, Bende bu hafta ruhsatı almaya gidip büroyu açmak istiyorum. Süreç nasıl isliyor biraz detaylandırırsan sevinirim.

Sicil kayıt belgesi veriliyor. Bununla vergi dairesine diğer açılış evraklarınıda ekleyerek gidiyorsun. Oda kaydı esnasında büro açacağım de sana bir dilekçe karşılığı bu belgeyi verirler.

asu052 ' Alıntı:

nasıl 2070 bizden 3200 istiyorlar >:( >:( hayret bişey ya 100-200 lira fark olurda bin lira fark olurmu yazık yemin ediyorum yazık >:( >:(

asu052 ' Alıntı:

peki büro açma aşamasında belge dışında ortalama nekadarlık gideriniz oldu, dikkat edilmesi gereken neler var? sıfır mükellefle büro açmak mantıklımı? lütfen tecrübeli kişiler yardımcı olabilirmi bu konuda?

Sözü geçen evraklara ek olarak benden bir de diploma istediler iyi mi! Ne isteyeceklerini şaşırdılar iyice.

ortalama 5,000,00 tl gidiyor.birde bu iş için mükellef şart.geliriz diyipte gelmeyende çok oluyor.

asu052 ' Alıntı:
ortalama 5,000,00 tl gidiyor.birde bu iş için mükellef şart.geliriz diyipte gelmeyende çok oluyor.

aynen katılıyorum, hadi ne zaman alıyon belgeni al artık şu defterleri diyenler şimdi sene sonu gelsin yılbaşında verelim defterleri demeye başladılar ama ben zaten böyle olacağını tahmin etmiştim....