Üzülüyorum artık muhasebeci olduğuma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan canan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vay vay

• varmı care

Kullanılan: 0 0.0%
  • careee

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

canan

Katkı Sunan Üye
mizanda çıktı hayırlı olsun (kurumlar yada gelir vergisinin ekinede koyulmamış çünkü ayrı verilirse 355 düşünmüşler) güzelmi kötümü desem bilmiyom beni ilgilendiren beyannamede yalnış yaptım düzeltme ver mizanda yalnış yaptım 355 md.cızz 1070 TL ceza!! vay vay! nerde bizi korucak insanlar... Sonumuzu iyi görmüyorum ilerde... Torba yasada avukatlar ile bölüm var okumadım ama kendilerini kollayan yasa varmış? doğrumu ?

Ynt: Üzülüyorum artık muhasebeci olduğuma

daha durun yeni başlıyoruz yeni ttk'na göre
2012 temmuza hazırlamamız lazım kendimizi

Bizim meslek odamız neyi doğru yapıyor ki? Sgk işgöremezlik belgeleri ile ilgili turmob kendi sitesinde duyuru yayınladı, işgöremezlik ile ilgili ceza sadece tebliğden sonra uygulanacak diye. Mayıs ayıydı, ne tebliğ yayınlandı ne türmob herhangi bir faaliyet içinde. Ceza baki kaldı. Teker teker cezaları tebliğ etmeye başlasınlar, biz kendi kendimize dava edip boğuşuruz sgk ile. (geçen hafta yanımda birisinin tebliğini hazırlıyorlardı 3500 tlcik) Şimdi üstüne bu çıktı, yine ceza, yine ceza.

torba yasada komisyonda değişiklik yapılarak Avukatlar belediyeden ruhsat almaktan muaf tutulmuş durumda bizim Türmob ne yapar anlayamıyorum. Düşünün aynı işhanında yanyana iki büro var biri avukat diğeri SMMM bürosu belediyeden denetime gelecekler avukata uğramadan SMMM den ruhsat aldın mı diye soracaklar bu durumu içinize sindirebilir misiniz?

DİNLESOR ' Alıntı:
torba yasada komisyonda değişiklik yapılarak Avukatlar belediyeden ruhsat almaktan muaf tutulmuş durumda bizim Türmob ne yapar anlayamıyorum. Düşünün aynı işhanında yanyana iki büro var biri avukat diğeri SMMM bürosu belediyeden denetime gelecekler avukata uğramadan SMMM den ruhsat aldın mı diye soracaklar bu durumu içinize sindirebilir misiniz?

hayır sindiremem
en azından ben sindiremem sayın dinlesor