Vergi Borcu

Verecilecek bilgi için şimdiden teşekkürler. 2000 yılının ağustos ayı ile 2001 yılının
haziran aylarında 11 ay süresince bir işyeri çalıştırdım. 2002 yılında iş yerimin kapanışını yaptım. İşyerini çalıştırdığım süre zarfında beyanname vermedim. 2003 mart ayında çıkarılan vergi barışından yararlanarak vergi borcumu 9 eşit taksitte 18 ayda ödediğim. Vergi dairesinden aldığım görüşme ihbarnamesi vergi borcum olduğu yönünde.Vergi dairesi ile Görüşmemizde vergi borcunun 2001 yılına ait olduğu yani benim ödediğim borcun 2000 yılına ait olduğu 2001 yılına ait borcun 2003 yılının nisan ayında kesinleştiğ söylendi. Şu andaki borcumu faiz işlememesi için taksitlendirdim ama herhangi bir ödeme yapmadım. Benim şuan izlemem yol hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Lütfen konu başlığında büyük harf kullanmayınız.!

Ynt: Vergi Borcu

Verilmeyen beyannamelerinizi verdikten ve kapanışınızı kesinleştirdikten sonra taksitlendirme yapmış olmalısınız.
Bunları yapmadan taksitlendirmeye gittiyseniz, daha sonradan resen yapılan tahakkuklaştırmalardan dolayı vergi borcunuz çıkmış olabilir.

Önceki vergi taksitlendirmesinde ve sonraki taksitlendirmeye dahil edilen borçların içinde mükerrer olup olmadığını kontrol edin.Eğer yoksa borç sizindir.
Varsa vergi dairesi ile görüşün derim.

Kolay gelsin.