Vergi Dairelerinin Muhasebeci ve Elemanlarına Karşı Davranışlarını Nasıl Buluyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ELBURZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kastemek istediğim ne kadar zorluk çıkarıyorlar yada devlet içinde devlet yada bir diğerinin kabul ettiğievrağı diğerinin kabulş etmemesiyorumlarınız bekliyorum

Ynt: vergi dairelerinin muhasebeci ve elemanlarına karşı davranışlarını nasıl buluyor

Yazım kurallarına ve cümlelerinizin anlaşılırlığına biraz daha özen gösterirseniz emin olun hem burada hem de devlet dairelerinde sorularınıza daha çabuk ve güzel yanıtlar bulursunuz.

Ynt: Vergi Dairelerinin Muhasebeci ve Elemanlarına Karşı Davranışlarını Nasıl Buluyor

Malesef vergi daireleri hakkında olumlu yorum yapamıcam.Memurların yaklaşımı o kadar kötü ki,vergi dairesine işim düşmesin diye yalvarıyorum hergün allaha.Ciddiyetsiz,tavırlı ve insana değer vermeyen bi anlayış var çoğunda,ama düzelecek inşallah yavaş yavaş.Herşey bianda olmuyor malesef....

Ynt: Vergi Dairelerinin Muhasebeci ve Elemanlarına Karşı Davranışlarını Nasıl Buluyor

Hangi devlet kurumunda işler ciddi ve kuralına uygun yürüyor ki! Biz hata yaptığımızda cezayı yapıştırırlar ama onlar rahat istedikleri kadar hata yapabilirler.

yinede kabul etmek gerekir ki maliyenin memurları ssk ve özellikle bağkur un memurlarına göre bin kat daha iyi.allah kimseyi bağkura düşürmesin derim.

ben de vergi dairesine gitmemek için ne mümkünse yaparım ama malesef mecburen gitmek zorundayım. çünkü bi kediye köpeğe bile eminim daha iyi davranıyorlardır.çalışanların çoğu kadın ve masalarında bulmak imkansız. bişi sormak isteyince bende ''tanrım ben niye dünyaya geldim '' düşüncesi oluşuyor.

Ynt: Vergi Dairelerinin Muhasebeci ve Elemanlarına Karşı Davranışlarını Nasıl Bu

***********.en az 1.100 ile 1.300 arası maaş alıyorlar,bizler o kadar okuyoruz çabalıyoruz,sıkıntı stres doğru düzgün maaş alamıyoruz*************,(işini iyi yapanlar istsina tabiki ama ben çok az gördüm)

ben de geçen sene bir vd'ne gitmiştim.İşim 5 dk. fakat memurun sigara ve muhabbetini sabırla 20 dk bekledikten sonra öğle tatiline 5 dk kala işim bitti.İnsanlara geri zekalıymış gibi davranıyorlar maalesef.Bence bazı memurların içleri geçmiş otura otura ondandır herhalde.Veri dairelerine yeni bir heyecan lazım sanki.Bir iş rotasyonu falan:)))

çalışanların çoğu bayan ve sanki hepsi ev haliyle orada görevlerini yapıyorlar evet ekenomik kriz var ama düzgün giyinmek için illaki çok paralar da vermeye gerek de yok temiz giymek yeterli ve bir de bence vergi dairesindeki işleri baylar yapınca işler daha çabuk bitiyor bayanlara karşı bir farklı bir tavırları varmış gibi algılıyorum ben herseferinde gittiğimde ???

sg_48 bayansan normaldir,erkek memurlara biz sorsak suratımıza bakmıyorlar,sanki duvarla konuşuyorum gibi oluyor ;D vergi dairesine gidince her zaman karşı cinse gitmek lazım ;D ;D

Ben 6 yıldır karaköyde bir şirkette mali işlerde çalışıyorum şimdiye kadar bağlı bulunduğum vergi dairesine her gittiğimde ve telefonla her aradığımda ellerinden geleni yapmışlardır. kendilerinin bilmediği konulşarda gerektiğinde müdürlerine bile bağlamışlardır.

Gittiğimde güler yüzle iyi günler dediğimde karşılığında gözlerime bakıp aynı tebessümle cevap veren memurler var. Bu konuda Galata Vergi Dairesi gerçekten çok iyi.

Ama aynı şekilde geçen sene yeterlilik için gerekli evrakları tparlarken şişli vd'den mükellefiyetimn olmadığına dair yazı almaya gittiğimde çektiğim sıkıntıyı anlatamam. yazıyı veremezlermişte, böyle bir yazı yokmuşta vs vs. en sonunda müdürle konuşmayı başarmış ve o yazının varlığından haberdar olmuştu memur hanım :)

15 yıldır muhasebe işiyle uğraşıyorum, anladığım tek şey işini yaptırmak istiyorsan memurların huyuna ve suyuna göre hareket etmek lazım. tek şikayetim şeflerin, müdür yardımcılarının ve müdürlerin bilgi yönünden (istisnalar hariç) zayıf olması bazen sorduğumuz sorular karşısında sanki vergi dairesinde değil başka bir yerde çalışıyorlar ve hemen siz muhasebeci değilmisiniz sizin bilmeniz gerekir deyip başlarında atıyorlar (çünkü bu ülkede muhasebeci herşeyi bilir) mantığı of of of .......

father ' Alıntı:
sg_48 bayansan normaldir,erkek memurlara biz sorsak suratımıza bakmıyorlar,sanki duvarla konuşuyorum gibi oluyor ;D vergi dairesine gidince her zaman karşı cinse gitmek lazım ;D ;D

haklısın he yada ac karınlarını doyuracaksın bak o zaman işini nasıl hallediyorlar :):):)

arkadaşlar bir şirkette çalışıyorum,önceleri bir ilçe v.d.ne şimdi b.mük.v.d.gidiyorum Allaha şükür zorluk çıkarmadan iyibir şekilde işimi hallediyorlar. bu iş çalıştığınız şirketin yada mükelleflerinizin idareye karşı sorumluluklarını doğru ve zamanında yerine getirmesine, birazda bizlerin ilgili memura karşı yaklaşımına bağlı. genelde işini doğru yapan mükellefe yaklaşımları iyi v.d.nin
ama ssk ve bağ-kur maalesef çok kötü oralarda işi olanların Allah yardımcısı olsun.

birincisi bayansan baysan mevzusu değil bu cevaptan son derece rahatsız olmama rağman konuyu uzatmak istemeğim için cevap dahi vermedim. Herkes onuruyla çalışmalı ve oturduğu masanın hakkını verebilmeli eğer orada oturuyorsan ve hiç bir tahsilat sorunu yaşamadan heray maaşını tıkır tıkır alıyorsan piyasada şu durumda son derece büyük bir avantaj işini düzgün yapacaksın aldığın paranın hakkını vereceksin ki yastığa kafanı koyduğunda vicdanın rahat etsin. ha şöyle de bir sorun var onca işi tek bir kişinin üstüne yıkıp o personelden verim beklemek ne kadar doğru öyle de bir yönü var fakat vd yıllardır çalışanlar bi nedenden dolayı kamuyu bırakıp özel sektöre geçip çalışsınlar bakayım bugün yapamadım ben bu işi yarın yapayım desinler patronlarına ne olacak baylar işlerini daha hızlı yapıyor dememim sebebi ise birçok mali müşavirin dışaıda yapılacak işleri bay personele yönlendirmeleridir

''oturduğu masanın hakkını verebilmeli '' Kamuda haklısın ama özelde oturduğumuz masa, oturana hakkını ne zaman verecek acaba !!!

Vergi dairesinde tanıdığın varsa iyi davranıyorlar yoksa cok oyalıyorlar :)

vergi dairesinde memurların ne yaptığı anlam veremiyorum oturuyorlar hiç birşeyle ilgilenmiyorlar bunlara önlem alınmalı işin düştüğü zaman yokuşa sürüyorlar bişe bildikleride yok lakayıt tavırlar bunları ALLAH EY

ETSİN aldıkları maaşın hakkını verseler