Vergi Girişi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana mı soracaktık ?
Hadi işine senin burda ne işin var. Git mahallendeki muhasebeciyle konuş

Sayın NGuroy ve admin karşınızdaki soru soran her ne kadar nefsine yenilip agresif tavır sergilesede sizin bu şekilde karşılık verip birde bu mesajı beğenmeniz son derece nahoş olmuş bu size yakışmamış hem de hiç

Ben bir öğretmenim sizin gibi cahilkişilerin site kurup yanıt vermemesi özellikle düşüncesi google gelirleri olması hiç güzel değil...

şu sergilediğiniz tutuma bakın... ben hiçbirşey demiyorum ...

uzmanlık alanınız bu değil ise bu türden bir site açmanın anlamı para para para ....

bi smmm cidende bu tarz yanıt beklenir çok değil ....

vbulletin vbseo nuz lisanslı değil bazı paylaşımlarınızda telif haklarını ihlal ediyor gerekli yerlere bildireceğim

Adsense yerleşimlerinizde tıklamaya teşvik ediyor adsendeye bildiriyorum

Son düzenleme:
Ben bir öğretmenim sizin gibi cahilkişilerin site kurup yanıt vermemesi özellikle düşüncesi google gelirleri olması hiç güzel değil...

şu sergilediğiniz tutuma bakın... ben hiçbirşey demiyorum ...

uzmanlık alanınız bu değil ise bu türden bir site açmanın anlamı para para para ....

bi smmm cidende bu tarz yanıt beklenir çok değil ....

vbulletin vbseo nuz lisanslı değil bazı paylaşımlarınızda telif haklarını ihlal ediyor gerekli yerlere bildireceğim

Adsense yerleşimlerinizde tıklamaya teşvik ediyor adsendeye bildiriyorum

Merhaba öncelikli olarak;

Kamuoyu önünde websitemiz hakkında asılsız iddaalarda bulunduğunuz için sizi dava etme hakkımız bulunmaktadır.Bu konuyu hukuk büromuzla görüşeceğiz. Ayrıca SMMM mesleğine hakaret ettiğiniz içinde dileyen arkadaşlar dava açabilir, kanıtlar veritabanımızda saklı tutulmaktadır.
Ek olarak IP Adresiniz tarafımızca kayıt edilmiştir.

- Websitemizde kullanılan tüm yazılımlar orjinal lisanslı ve faturalıdır.
- AdSense yerleşimleri adsense ekibinin tavsiyelerine göre yapılmış olup, Türkiye'de Google Adsense hizmetini kullanan ilk kuruluşlardanız. Dilediğiniz yere şikayet edebilrisiniz.

- Alomaliye.com 2000 yılından günümüze Ücretsiz olarak hizmet vermektedir.

Saygılarımızla
Alomaliye.com Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...