paylaşacağım notları aklımda ama bir türlü fırsat bulamıyorum notları temize çekmeye.şuanki haliyle paylaşsam hiçbirşey anlamazsınız![]()
iyi o zaman hocam notlarınız bekliyoruz.
paylaşacağım notları aklımda ama bir türlü fırsat bulamıyorum notları temize çekmeye.şuanki haliyle paylaşsam hiçbirşey anlamazsınız![]()
sidarta hocam not paylaşımı yapacaktınız ne oldu acaba ?iyi o zaman hocam notlarınız bekliyoruz.
gelir vergisi notlarını temize çektim.kurumlar ve vuku da haftasonu çekerim inşallah.pazartesi günü maile yükleyeceğim inşallah
Şirket yazıcısında problem olduğu için yollayamıyorum notları.ama gün içinde yollayacağım inşallah.vergi hukukunda uygulamayla ilgili bir arkadaş not paylaşmıştı o not yeterli olur kanaatindeyim.sözellere de paylaşacağım notlardan çalışırsanız başka bir kaynaktan çalışmanıza gerek yok.
one drive a yükleyemiyorum arkadaşlar biriniz yüklerseniz sevinirim
sidarta_77 vergi kurs notları adlı klasöre yükledim ben. Çok sağolun sidarta hocam. İçindeki belge isimleri 1 ve 2 yazılı olandır.![]()
notları maile attım one drive a da yüklüyorum.hocanın soru beklediği yerlerle ilgili soru-cevaplarda var.hadi herkese iyi çalışmalar.bana da dua etmeyi unutmayın
birşey değil one drive için sağol orası daha kalıcı oluyor
Allah razı olsun, umarım kimsenin emekleri boşuna gitmez. Notlar için çok teşekkürler.
Sağol kardeşim Allah razı olsun Allah utandırmasın cümlemizi inşallah