Vergi kitabı için hangisini önerirsiniz.?

Ynt: Vergi kitabı için hangisini önerirsiniz.?

vergiden kitap önerisi isteyen arkadaşımıza benim önerim eray mercan...ben onun kitabından hazırlanmıştım e yararlı olmuştu epeyce

arkadaşlar vergi sınavında iktsadi kıymetlere ne yazdınız.

vakkasozkin ' Alıntı:

Ben İktisadi Kıymetlere
Binalar ve mütemmüm cüzleri
Taşıtlar
Tesis Makina ve Cihazlar
Özel Maliyet Unsurları
Demirbaşlar yazdım doğrumu değilmi bilmiyorumda aklıma gelenleri yazdım ama puan verir diye düşünüyorum

tayka ' Alıntı:
vakkasozkin ' Alıntı:

Ben İktisadi Kıymetlere
Binalar ve mütemmüm cüzleri
Taşıtlar
Tesis Makina ve Cihazlar
Özel Maliyet Unsurları
Demirbaşlar yazdım doğrumu değilmi bilmiyorumda aklıma gelenleri yazdım ama puan verir diye düşünüyorum
Birkaç madde eksik ama tam puan alırsın.
İKTİSADİ KIYMETLER=1-GAYRİMENKULLER 2-MALİYET BEDELLERİ 3-DEMİRBAŞ EŞYA 3-EMTİA 4-İMAL EDİLEN EMTİA 4-ZİRAİ MAHSULLER 5-HAYVANLAR 6-KIYMETİ DÜŞEN MALLAR 7-MENKUL KIYMETLER 8-MENKUL MALLAR-GEMİLER 9-TİCARİ SERMAYE 10-ESHAM,TAHVİLAT,YABANCI PARALAR 11-HAKLAR 12-BİNA VE ARAZİ

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

amortismana tabi iktisadi kıymetlere menkul ve gayrimenkul mallar ile haklar yazdım baya genel bi şey oldu ama hepsi içinde oluyor bu şekilde diye düşünüyorum zaten amortismanın tanımında gayrimenkul ve gayrimenkul gibi değerlenen iktisadi kıymetler, alet, edevat, mefruşat, demirbaş sinema filmi yazıyor bir daha yazmaya gerek duymadım o yüzden

vergiye kesinlikle YMM MURAT YILDIZ var onun sitesine girin smmm yeterlilik notları var onu indirin ve ona çalışın sürekli güncelleyin notları her dönem değişebiliyor ben 2 dönem girdim geçemedim onun notlarına çalıştım 70 aldım hiç zorlanmadım yıldız ymm ye girin bi inceleyin