Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onaylar Onaylamasıda lazımdır Bir seminerde Hatta bu konuda Muhasebcilere sitem etmişlerdi Kendi Levhamızı Bile tasdik etmiyeceksek Mühürleri toplayalım Odaya iade edelim diye bu hakkı sonuna kadar kullanın dediler
gazeteye ilan verip çıkan ilan ve dilkeçeyle vergi dairesine başvurun yenisinide siz doldurup onaylayın.çünkü yarın bu firma kapnrsa kapanış için tüm vergi levhalarını isterler sorun yaşamamanız için ilan verip dilekçeyle başvurun.kolay gelsin
Sayın Hasan bey
Biz böyle durumlarda Yenisini Tasdik ediyoruz Kaybeden mükellef oluyor yenisini yazıp veriyoruz. Tabi işi Maliyeye felan aksettirsen iş uzar Çaktırmadan Yenisini tasdik ettirdik Problemlede karşılacağımızı sanmıyorum saygılarımla
daha geçen gün vergi dairesine vergi levhası tasdiki için gitmiştim.Eski levha dolduğu için eskisini vergi dairesine vereyim dedim.Levhayı aldılar yırtıp çöpe attılar gözümün önünde.Ben mükellefin dosyasında saklanıyor sanıyordum.Bu durumda ne anlamı kaldı.Yada biz daha sonra levhayı verdiğimiz nasıl kanıtlayacağız?
önemli olan vd tasdik ettirenler için kayıt tarih ve nosu biryerlerde not olarak bulundurun. ayrıca v.levhasında eğer asılmadığı tesbit edilirse ceza var. işyerinde son levha asılı olacağı için ve "tüm levhalar asılı olacak" veya buna benzer bir yasal düzenleme olmadığı için eskisi niye yok diye ceza kesileceğini sanmam.
eski levhalar tabiki asılacak diye bir zorunluluk yok ama eski levhaların saklanması o dönem asıldığına dair bağlayıcı bir etkendir ve karşılaştığım için söylüyorum mükellef kapanış veriyordu sadece yeni levhasını getirmişti müdür yardımcısı eskileri olmadan kapanışı yapmam dedi gidip onlarıda getirdi sonra kapanışı yaptı
İlginç Çok Kapanış yaptım Değişik vergi dairelerinde Böyle bir durumla Bende Karşılaşmadım ama Tabi bunu bildiğimizde iyi oldu her Vergi dairesinin yoğurt yiğişi ayrı demektir bu