Vergi mevzuatı dersinin komisyon hocalarını bilen??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gilter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Vergi mevzuatı dersinin komisyon hocalarını bilen??

Soruları hazırlayan ve okuyacak olan sınav komisyonu için cevap kağıtlarını okumak eminim zor olmayacak ve fazla vakitlerini almayacaktır. bi düşünsenize 100 200 tane "0" ya da 20, 30 gibi rakamları yazmak ne kadar vaktinizi alır....
Aldıkları tüm paralar haram bu insanların... Onca insanın ah'ını alıyorlar... Yazıklar olsun böyle sisteme... Hepsini Allah'a havale ediyorum.
Benim gibi Madur arkadaşlara da dövünmenin ya da üzülmenin çare olmadığını mart ayı için çalışmaktan çok dua etmeye başlamayı öneriyorum. Çünkü biz istediğimiz kadar yırtınalım işte böyle insanlar gerir 2, 3 soruda işimizi bitiriverir. Hepimize Allah kolaylık versin...

Ynt: 3 Aralık Vergi Mevzuatı Dersine Verilecek En İyi Cevap

SONUÇ NE OLURSA OLSUN
SINAVA GİREN TÜM ARKADAŞLARIN
SINAV SONUCUNA İTİRAZ ETMESİ OLACAK.

Mesaj içeriğinde ve başlık açarken büyük harf kullanmayınız.

vergı sınavından da magdur vermemek ıcın acıl tepkı koymalıyız,hepımız turmob u aramalıyız

Arkadaşlar hepimiz bu süreci yaşadık sırasıyla yusuf sürmen'di maliyetçiydi falan derken şimdi sıra geldi vergiye bunun bir tek sebebi vardır o da türmobdan hocalara talimat verilmesi. Bu dönem maliyeti kolay soruyoruz sen vergiden zorla talimatını verdiler ve sınav böyle oldu geçen sınavda vergiden kalan arkadaşların bu sınavda bu sorularla geçmesi çok zor. Ben de diğer 6 dersi verdiğim halde birçok arkadasım gibi 3 dönemdir tek ders maliyetten bekledim. Türmob kafasına göre bu işi planlıyor arada yanan da oluyor şansına geçen de, eğer bu sınavda vergiden zorlamasalardı ilk defa sınava giren 3 yıllık stajerler 7 de 7 rekoruna giderlerdi. O nedenle bunlar hep planlanmış şeyler fazla can sıkmadan kolay sınavı beklemek gerekiyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Bu arada SMMM Yeterlilik sınavlarına giren sayılarında çok ciddi azalmalar olduğunu gördüm. Bunun sebebinin de stajın 2 yıldan 3 yıla çıkması ve artık alltan dersi olan 2 yıllık stajerlerin bi şekilde ya dosya yakarak ya da sınavları tamamlayarak sistemden çıkmaları olduğunu düşünüyorum.

kesinlikleee katılıyorumm her satırda haklısınız .

Amaçları stajyer sayısın minumum düzeye indirmekti... Demek ki başarmışlar...

bu arada acil komisyondaki vergi hocasını öğrenmemiz gerek !! Acil

hedef1 ' Alıntı:
bu arada acil komisyondaki vergi hocasını öğrenmemiz gerek !! Acil

Ben size şu kadar söyleyeyim hoca kesinlikle maliye bakanlığının atadıkları arasından ve bildiğim kadarı ile vergi müfettişi, şunu da iyi bilin Mustafa Dündar- Eray Mercan'ın kitabı olmadan bu dersi geçmek çok zor.Ben şahsen o kitapla geçtim, olayları ve uygulamaları çok iyi. Bu arada bu iki yazarda maliye bakanlığı bünyesindeler, komisyon hocasının onlardan biri olması da muhtemeldir.

nalann ' Alıntı:
vergı sınavından da magdur vermemek ıcın acıl tepkı koymalıyız,hepımız turmob u aramalıyız

arkadaşlar yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, vergi sınavı ile ilgili en fazla itiraz edilebilir, sorularla ilgili bunun dışında yapılabilecek başka birşey olduğunu düşünmüyorum. Kimse soru hatalı diyemiyor çünkü sadece çok zor sorular. Bunun içinde yapılabilecek tek şey eğer hakkınız varsa kolay sınavı beklemektir. İnşallah bu davaya giren herkes muvaffak olur.

martta böyle sormıcaklarını bilsem rahatlayacağım bugünden çalışmaya başlıcam
çünkü gerçekten ben yeteri kadar çalıştım normal güncel konular falan bir çok şeyi biliyordum
ama indirimli kurumlar deyince aklıma sadece yatırım indirimi geldi :S
kitlendim sınavda
umarım martta böyle olmaz
biz 1 hocayı öğrenmeliyiz
2 gerekirse maliyetçiler gibi yücel beyi arayıp nasıl olacağı hakkında bilgi edinmeliyiz :(

Martta kolay gelmesinin tek yolu daha önce defalarca kere tekrarlandığı gibi, yoğun başvurudur.

fax, mail, dilekçe, telefon gibi:)

bence de yazılı başvurularda üstüne basılacak nokta önceki dönemlere göre adaletsiz yaklaşımın olduğunu belirtmek ve vergi mevzuatının kapsamının genişletildiğidir.

saygılar

yücel beyin numarasını bilen arkadaş..belki tekrar arayıp bir tüyo alabilir..

arkadaslar
tesmer iletişim den mail fax tel numarasına ulasabılırız.dosya yakmadan evvel vergı sınavındakı durumu halletmekrını ıstememız gerek.
soyle kı ben de yeterıce calıstıgımı dusunuyorum.
lutfen hepımız tesmerı arayıp maıl attım fax cekıp durumu ıletelım.
gerekırse toplanıp gıdelım

KOMİSYON hocalarıyl iligili bilgisi olan varmı bende cok çalıştım da boşunaymış ne deha ne baska bışı 1 diil yarım soru bıle gelmedı :( tek dersım tek hakım kaldı komisyon böyleyse mart sınavına gırmeye bılırım haberi olan vamı komsyondan ????

kursa gitmeyi düşünen var mı vergiden?? Başlamış sanırım kurslar ?
3,5 ay var

Bence de arkadaşlar Telefon,fax,mail tepkimizi koyalım.
Sınava giren,girecek olan herkese söylüyorum Türmob'u baskı yapalım.

Aynı durumdayım vakit kaybetmekte istemiyorum , deha bugüne iyi diye duyuyordum fakat bu tarzda da başarılı olurlar mı bilmiyorum büyük ihtimalle oraya gidicem herhalde

vergiden kursa gitmeyi düşünmüyorum,çünkü sözel bir ders soru tarzınıda gördük,her taraf bilinecek.kurs şurası burasıda çıkabilir dese bile şansa olur o durum.şimdiden kanunları okumaya başlamamız lazım.en azından bir kaç birşeyler yazabilecek derece herşeyden bilgimiz olmasını istiyorlar anlaşılan.

Ya yinede faydası olur kursun ne görsek kardır bunun yanında tabiki kendimde çalışıcam- ki zaten çok çalışmıştım ben vergiye, kararsız kalıyorum işimi şansa bırakmak istemiyorum