Vergi mevzuatına hangi kaynaktan çalışılmalı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pycilog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Vergi mevzuatına hangi kaynaktan çalışılmalı?

Cemile Hanım veya meşgul ise alan arkadaşlar, bana da notları yollayabilir misiniz?

<[email protected]>

Teşekkürler.

edit: Şimşek hızıyla notları paylaşan Cemile Hanım'a ve Canay Bey'e tekrar sonsuz teşekkürler: )

Arkadaşlar ben yeterlilik sımavlarını verip smmm oldum ama halen bu forumdan ayrılamıyorum arkadaşlara destek olmak adına. Eğer Istanbul da iseniz şiddetle deha dersanelerini öneriyorum istanbul da değilseniz deha nın kaynaklarını edinmeye çalışın vergi dersinde çok iyi eğitim veriyorlar ezber değil tamamen kafasına çakılıyor insanın

KTB ' Alıntı:
Arkadaşlar ben yeterlilik sımavlarını verip smmm oldum ama halen bu forumdan ayrılamıyorum arkadaşlara destek olmak adına. Eğer Istanbul da iseniz şiddetle deha dersanelerini öneriyorum istanbul da değilseniz deha nın kaynaklarını edinmeye çalışın vergi dersinde çok iyi eğitim veriyorlar ezber değil tamamen kafasına çakılıyor insanın

Hocam deha ya bende maliyetten gidiyorum ve çok memnunum. Hatta ilk gün temmuz sınavına girenler hocaya teşekkür ediyorlardı sizin sayenizde başardık diyorlardı ancak durumu olan var olmayan var, çoluk çocuğunun gırtlağından,giderinden kesen, ssk sını cebinden ödeyen arkadaşlarda var direkt dersane önermektense eldeki kaynakları paylaşmak daha yararlı olacaktır tabi bu benim görüşüm üstadım sakın yanlış anlaşılma olmasın.

Cemile hanım mümkünse vergi notlarınızı banada gönderebilirmisiniz?Şimdiden ilğiniz için teşekkür ederim.

cemile hanım notlarınız için teşekkür ederim.

güntan ' Alıntı:
cemile hanım notlarınız için teşekkür ederim.
rica ederim. umarım faydası olur notların :)
Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın

eray mercan ın kitabından 2 soru çıkıyor , bir uygulama olur bir de dışarıdan bir soru ..

cemile hanım, vergi konusunda ben de çok sıkıntıdayım, notlarınızı bana da gönderirseniz, çok teşekkür ederim.
saygılar
mustafa ekmekçi
[email protected]

merhaba cemile hanım benimde son iki dersten biri vergi [email protected] notlarınızı banada gönderebilirseniz sevinirim. teşekkürler.

vergi notları için çok teşekkür ederim ama gönderdiğin notların hapsinemi çalışacağız konu çok değilmi önemli yerler var ise belirtirseniz çok iyi olur

vakkasozkin ' Alıntı:
vergi notları için çok teşekkür ederim ama gönderdiğin notların hapsinemi çalışacağız konu çok değilmi önemli yerler var ise belirtirseniz çok iyi olur
komisyondaki hoca, özellikle son dönemlerde daha önceki yıllarda sorulmamış yerlerden soruyo. konu çok evet hatta kanun maddeleriyle karşılaştırarak bakarsak onlara nazaran özet konumunda. heryerden soru gelme ihtimali var ama yine de nerelerin önemli olduğunu tespit edip o doğrultuda bazı konulara ağırlık verebiliriz. çıkmaz diyip bıraktığımız yerlerden de ya soru gelirse, en azından okuyup fikir sahibi olursak sorulduğunda bişeyler yazabiliriz. bu benim kendi görüşüm tabi siz önemli gördüğünüz yerlere de bakabilirsiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar bazı özel sebeplerden dolayı foruma artık girmeye vaktim olmayacak burdan vergi ders notu isteyen arkadaşlar notları forumdan daha önce gönderdiğim arkadaşlar dan temin ederseler sevinirim yukarıda yazdığım gibi çok yoğun ve yorucu bir hayat beni bekliyor bu vesileyle sınava girecek arkadaşlara tekrar başarılar dilerim allah yardımcınız olsun