Vergi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Vergi

kültür ataşesi sende 65-70 arasında bir not alırsın bence ,yanlız merak ettim geçen sınavda 45 aldığında itiraz etmişmiydin? benimde geçen sınavda kalan tek dersimdi vergi,35 gelmişti ve itiraz da etmedim bişey değişmez diye,bu sınavda ise sınırda gibiyim.

vergiden hocanın notunun bol olduğu söyleniyo umarım hepimiz geçeriz.

olumlu düşünelim olumlu olsun 30-40 bekleyen arkadaşlar 50 alıp geçtiyse en azından vergiden biraz umudumuz olmalı.
bu sınav kimine göre çok kolaydı kimene göre çok zor. 30 puanlık emsal kira reelde yaptığım bir iş olduğundan güzel bir puan bekliyorum diğerlerindende az biraz verseler bende geçtim demektir.
Tek hatam mukayyet değerdi oda 20 puandı

zeyna,nasıl kalacaksın anlamadım:) 30 puanlık soruyu tam yapmışsın,mukayyetın tanımından da 10 alırsın,kısmı hacd edılebılır sorusundan da 5 gelse,son soruda da kdv,kv ve yevmıye kaydı hepsı 10'ar puan bence,bu durumda sen en dusuk ıhtımalle 55 alıyorsun:)

10hagi10 ' Alıntı:
kültür ataşesi sende 65-70 arasında bir not alırsın bence ,yanlız merak ettim geçen sınavda 45 aldığında itiraz etmişmiydin? benimde geçen sınavda kalan tek dersimdi vergi,35 gelmişti ve itiraz da etmedim bişey değişmez diye,bu sınavda ise sınırda gibiyim.

Etmedim arkadaşım,o sıra denetimin şokunu yaşıyordum,nasılsa değişmez boşuna umutlanmayayım diye itiraz etmedim,sonrada çok pişman oldum tabi sonuçları görünce...Umarım dediğin gibi geçerim/hepimiz geçeriz de kurtulurusss:)

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.elimde dehadan mevlüt öztürk haziran 2006 baskısı var.bu kitap çokmu eski, buna çalışsam yeterlimi arkadaşlar.birde eray mercan demişlerdi.hangisini tavsiye edersiniz.

vergiden geçmenin tek yolu 3 temel kanun: kurumlar,katma değer vegelir vergisini ezberleyeceksin.atlamadan vukdan da çıkmış sorular ve çıkabilcek konuları yapsan zaten geçrsin ammeyide akılda kalcan şekilde okumanız yeterli . ve uygulama sorularını çok iyi blin muhtemelen araıkda gelir vergisnden uygulama soruları gelecek
değişik kaynaklrda önerebilrim ateş oktar, kazım yılmaz ama dehayı önermem anlatımı güzel değil .ben temmuzda 3 temel kanunu ezberledim konu atlamadan ve geçtim kesin 70 puan bekliyrum

sema42 ' Alıntı:
arkadaşlar mrb
temmuz ayındaki vergi sorularının 4 ünede yarım cvp lar verebildim bildiğim kadarını yazdım.
sizce bu dersten geçebilirmiyim.herkes hocanın puanı bol diyor ama.yinede içim rahat değil.
arkadaşlar vergde geçebilecek kadar birşeyler yaptınızmı geçersiniz .puanı çok bol gerçekden kendimden örnek vereyim mart sınavı vergi çokzor du ters köşe olmuştu herkes . herşey yarım yumalak bilmedğim şeyler geldi yorumla okudğum kadarıyla 4o almıştım kağıdım 40 lık değildi .bilgiden çokyorum yazmıştım biraz daha birşey yapsaydım geçrdm temmuz vergi martagöre kolaydı 30 puanlık soruyu tam yapan 20 puanlık birşy ler yazsan diğerlerinden geçersiniz. sınav komsiynu içinde puanı en bol vergici ve hukukçu diğerleri gibi hak yemiyorlar neyaprsanız karşlığını alırsın ız içiniizi ferah tutun .hoca bilgi dışında yorum bileyazsan ona bile puan veriyor. asıl maliyetçiden korkun haksızca puanları kırıyor geçmeyi beklerken kalıyorsun

Yanlız,temmuz sınavında çıkan sorular pek yoruma dayalı sorular değildi,her 3 sözel soruda direk bilgi istetyen sorulardı,burada hoca sınırda olanları geçirmek istiyorsa,AŞ.sorusunda insiyatifini kullanabilir,eğer sözellerden 40 puan alan olursa,AŞ.sorusuna bişeyler karalayanlar bence geçer..

vergiden geçebilmek için sadece konulara çok iyi çalışmak yetmiyor,şansın da olacak,hiç çalışmadan da verebilirsin,çok iyi çalışıpta kalabilirsin,bu arada kaldığını nerden biliyorsun ferhat kardeş?