Veri Kurtarma Programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan T U R K O
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

T U R K O

Ziyaretçi
MultiStage Recovery

Windows altında çalışan profesyonel bir veri kurtarma programı olan MultiStage Recovery ile sabit diskinizi, flash diskleriniz ve diğer veri depolama medyalarının problemlerinden dolayı erişemediğiniz verileri kurtarabilirsiniz.
Çok detaylı bir araştırma seçeneğine sahip olan program FAT ve TFS formatlarını destekliyor ve kullanımı da son derece kolay!

Ayrıntı ve İndirmek İçin (07/05/2009 saat 09:00 kadar ücretsiz)

Ynt: Veri Kurtarma Programı

Yanlışlıkla sildiğiniz veya tamamen sildikten sonra ihtiyaç duyduğunuz (eğer üzerine başka veri yazılmamış ise) verileri kurtarmanıza yarar. Ücretsiz kurulum 24 saat ile sınırlı. Bilgisayara format atmadıkça ihtiyaç anında kullanabilirsiniz. Kurdum tarattım bilerek sildiğim dosyaların listesini gördüm.
Not: Klasik lafı bende edeyim. ;D Kurup kurmamak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Bilgisayarınızda oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.

Ynt: Veri Kurtarma Programı

Teşekkürler sayın TURKO.Bende tam zıttı bir program önereyim.
File Shredder 1.20 Bu programda tam tersi dosyalarınızı bir daha bulunmamak üzere siliyor.Üstelik ücretsiz.Programı aşağıda vereceğim linkten kurun.Makinenizi yeniden başlatın.Silmek istediğiniz herhangi bir dosya veya belge üzerinde mousla sağ klik yapın gelen pencerede "file shredder" göreceksiniz,üzerine geldiğinizde bir pencere daha açılacak.Orada "secure delete file" kısmını seçin gelen uyarıya evet deyin..Dosya tamamen silinir.Ayrıca tuneup programı kullananlar aynı işlemi yine sağ klikten "tuneup shredder" komutuyla da yapabilir.Bugüne kadar bu komutla sildiklerime bir daha ulaşamadım.Sorumluluk size ait olup dikkatli olmanızı öneririm.Saygılar.

Üreticinin açıklaması

File Shredder, dosya ve klasörlerinizin güvenliği için onları bilgisayarınızda parçalayan ücretsiz bir yazılımdır. File Shredder ile sildiğiniz dosyalar hiçbir dosya kurtarma programı ile geri getirelemez. Ve bu sayede silmeniz gereken bilgilerinizi asla geri döndürülemeyecek şekilde silebilirsiniz. Desteklediği 7?den fazla algoritma ile DoD 5220-22.M ve Guttman metodları dahil birçok farklı algoritma ile dosyalarınızın açılmamasını sağlar.

Sağ klik menüsünde yer alan uygulama sayesinde silmeniz gereken dosyaları kolayca bilgisayarınızdan sonsuza kadar temizleyebilirsiniz.

http://www.