Windows 8 Çıktı - 29 TL'ye Upgrade Edebilirsiniz

artcrimes

Silver Üye
Üyelik
28 May 2008
Mesajlar
64
Konum
Ankara
Değerli arkadaşlar selam, sizlere Windows 8 Orjinal lisans almayla ilgili birkaç bilgi paylaşacağım,

Bilindiği üzere 26 Ekim 2012 itibariyle Windows 8 İşletim Sistemi satışa sunuldu. Yeni Windows 8, alışılan eski masaüstü arayüzü dışında Metro STYLE adı verilen yeni bir masaüstü arayüzü şansı veriyor. Bu arayüz hakkında internette bolca resim & video mevcut.

0a666782-c669-46b4-8772-cefbf45a1dec_5.png


Başlangıç ekranında bulunan her bir kutucuk bir kişiye, uygulamaya, web sitesine, klasöre, oynatma listesine veya sizin için önemli olan ne ise ona bağlıdır. Başlangıç ekranına dilediğiniz kadar kutucuk sabitleyin ve onları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.


Windows 8'de Upgrade Paketi ile Sadece 29 TL!
2012 yılı Haziran ayından sonra lisanslı bir windows 7 bilgisayarı alan tüm kullanıcılar bilgisayarlarını Windows 8'e 29 TL'ye yükseltebiliyorlar. Yükseltme adresi : https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-tr/Registration

Bu adresten gerekli yerleri doldurduktan sonra Windows Yükseltme aracını indirebilirler. Windows 7 lisansı haziran ayından önce olanlar için alttaki yazımı okuyunuz:

Dünyada "Açık" Olarak Tartışılan Ancak Bana Göre Bilerek Yapılmış Windows 8 Herkese 29 TL !
Değerli forum üyeleri, üst başlıkta vermiş olduğum yükseltme linkinde gerekli yerleri doldurduktan sonra " Windows 7 Satın alma tarihi " kısmını 2012 Ağustos ayının herhangi bir günü olarak seçtiğinizde email adresinize Windows 8 indirim kuponu geliyor. Böylece windowsunuzu ne kadar eski almış olursanız olun kampanyadan faydalanabiliyorsunuz. Emailinize gelen indirim kuponunu sipariş adımlarını tamamladıktan sonra girmeniz gerekiyor. Sipariş esnasında 75 TL görünen tutar, emailinize gelen indirim kuponuyla 29 TL'ye düşmektedir. Böylece orjinal Windows 8 PRO lisansına 29 TL gibi bir fiyata sahip olabiliyorsunuz.

Tüm dünyada bu işlem Microsoft'un bir açığı (bug) olarak değerlendiriliyor ancak bana göre tamamen satış politikası. Yoksa bu kadar ufak ayrıntıyı kaçıracaklarını zannetmiyorum. Unutmadan bu anlatımdan dolayı sorumluluk kabul etmemekteyim. Kendim denedim ve Windows 8 PRO lisansına 29 TL'ye sahip oldum, şuan internette bir çok kullanıcıda bu şekilde windowslarını lisanslı hale getirmektedirler. Denemesi bedava, adımları takip ederek sizde 29 TL'ye alınabileceğini göreceksiniz. Merak ettiklerinizi konu altında sorabilirsiniz.

İyi çalışmalar,
 
Son düzenleme:
Daha sonra yanıltıcı bilgi nedeni ile daha yüksek tazminatlarla karşılaşmayın! Malum izinsiz müzik indirenlere ileri bir tarihte yüksek cezalar gelebiliyor.
 

Benzer konular

Üst