lrtysh ' Alıntı:Arkadaş SGK ya gittim bir işlem yapamayacaklarını söyledilerBu durum çok kötü oldu çalışanda haklı olduğu gibi tekrar giriş çıkış istemiyor.
Sanırım Cezaya katlanacağız.
lrtysh ' Alıntı:İlla Müdüre Çıkmak Gerekiyormuş Hiç Bir Memur Dilekçeyi Kabul Edemiyormuş Çok Kötü Bir Durum ya..
FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:lrtysh ' Alıntı:İlla Müdüre Çıkmak Gerekiyormuş Hiç Bir Memur Dilekçeyi Kabul Edemiyormuş Çok Kötü Bir Durum ya..
Memurlarla Muhatap Olmayın Arkadaşım, Baktın Memur Kem Küm Ediyor Yapamayız Diyor Direkt O Bölümün Müdürüne Çık, Olmadı SGK'nın Müdürüyle Görüşün, Durumu Güzel Bir Dille Anlatın, İnsanız Biz Ya Robot Değiliz Elbette Hata Olucak, Memurun İnsiyatifine Bırakırsanız Böyle İşleri Sonuçta Siz Ve Personeliniz Zarar Görecektir
NİSANLI ' Alıntı:Dilekçe kabul etmiyorlar bunu zaten biliyoruz. Bu durumda ya ısrarla dilekçeyi kabul ettireceksiniz. Ya da bildirgede çıkışını yapmadan devam edeceksiniz. Sanki hiç çıkış bildirgesi onaylamamış gibi
lrtysh ' Alıntı:Aynı Dediğiniz Gibi Yaptım Çıkış Bildirgesini Görmemezlikten Gelerek Primlerini öyle Gösterdim Umarım İleride Başımız ağrımaz..