fonradar

Yazar Kasa Hk.

Üyelik
18 Şub 2013
Mesajlar
3
Konum
istanbul
Merhabalar bir konuda yardım isticem ..

Şimdi kavacıkta olan bir şubemizi kapatarak samsunda bir şube açtık. .. kavacık şube kapanışı esnasında vergi dairesine bir dilekçe ile kavacıkta kullandığımız yazar kasanın samsunda kullanmak istediğimizi belirttik. bu işlemde sadece dilekçe vermemiz yeterli benim sorum bundan sonraki işlemlerde yazar kasanın samsun şubesinde kullanabilmemiz için ilave olarak yapabileceğimiz şeyler var mı.. mesala yazar kasa servisinden almamız yada ilgili yere vermemiz geren seyler var mı .. tesekkürler ..
 
Son düzenleme:
Kavacık şubeniz için kullandığınız yazar kasanın geçici kapanışını yapmalısınız.
İlave olarak yapacaklarınız;
- Samsun şubenizin yoklama tutanağı ile birlikte vergi dairesinden izin yazısı alarak, servise gidilir. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra ekli evraklarla birlikte tekrar vergi dairesine gidilerek ÖKC levha alınır ve kullanıma başlanır.
 
Yapacağınız ökc adres bilgilerini yapabiliyorsanız kendiniz yapamıyorsanız servis aracılığı ile değiştirmek. Samsun ilgili vd ökc adres bilgisi değiştirip kullanacağınıza dair dilekçe vermek. ÖKC levhasındaki adresi tek çizgi ile çizip yeni adresi yazmak. Levha için vd görüşüp adres değişikliğini öyle yapın, zira uygulama farklılıkları olabildiğinden belki samsun yeni levha veya adres bilgisini kendisi düzeltme yapmak isteyebilir.
 

Benzer konular

Üst