Yazar Kasa Sorunu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tafo702
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S.A.

10 sene önce abim kendine ait bir yer açtı. Sonra kapattı. Vergi borcu çıktı taksitlendirdik ödedik. Geçen gün tavan arasında yazar kasayı gördüm çöpe atmak istedim sonra çalıştığım yerdeki muhasebeci abime sordum yazarkasa kapanışı yaptınız mı dedi ? bilgimiz yok dedim.

Şimdi Yazarkasanın kapanışını yapmadıysak ne yapmak gerekir ?

Anladığım kadarıyla cezai işlem mi varmış ? Neye göre Hesaplanıyor ne Kadardır ?

10 sene olmuş bu adamlar böyle şey var neden haber vermiyorlar ?

Vergi dairesine gidip sorulatayım mı ? Uyuyan devi uyandırayım mı ?

İnterneten bakılacak sorulatacak bir adres var mı ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Akıllı ol kardeşim ne soracaksın 10 yıl olmuş zaten onun herhangi bir kontrol mekanizması yok üstelik ceza kesme zamanaşımı en fazla 5 yıl. Korkmanı gerektiren bir durum yok yani :)

2014 de eski yazarkasaya yeni hafıza takıyor servisler, 31.12.2015 e kadar kullanacaksınız dedi servis. ama o zaman bir erteleme çıkar :)

İzmirde vestel yazar kasanın servisi YOK !!! Muğla ortacaya gidiyor kargo ile yazarkasalar :)) ordan izmire tekrar kargo oluyor . Vestel okc başa bela arkadaşlar

31.12.2015 kadar eski ökc cihazı sıfır veya ikinci el alınabilir. (yaklaşık 2 yıl kullanmak için para vermeye değer görülüyorsa) 2. el alınması durumunda yeni hafıza takılır. Ancak kendi kullandığınız ökc hafızası 31.12.2015 önce dolar ise yeni hafıza taktıramazsınız ve yeni nesil ökc almak zorunluluğunuz doğar.

O sadece kendi ökc hafızası doldu ise geçerli. 2. elde hafıza dolduğu için değil ökc el değiştirdiği için hafıza yenilemesi yapılıyor.