L lebedir Katkı Sunan Üye Üyelik 7 Mar 2007 Mesajlar 327 10 Tem 2008 #1 Firmamız Kalıp ve tasarım için yazılım yaptırmış bu yazılım için tarafımıza kesilen faturaları hangi hesaplarda tapik etmeliyiz saygılar
Firmamız Kalıp ve tasarım için yazılım yaptırmış bu yazılım için tarafımıza kesilen faturaları hangi hesaplarda tapik etmeliyiz saygılar
O OSMAN EROL Katkı Sunan Üye Üyelik 7 Haz 2005 Mesajlar 877 Konum Zonculdak 10 Tem 2008 #2 Ynt: Yazılım Giderleri _______________________ / ________________________ 265 BİLGISAYAR UYGULAMA PAKET PROGRAMLARI 100 100 /102 KASA/BANKA 100 ________________________ ______________________ Bilgisayar yazılım programlarrı %33 amortismana tabi tutulur.
Ynt: Yazılım Giderleri _______________________ / ________________________ 265 BİLGISAYAR UYGULAMA PAKET PROGRAMLARI 100 100 /102 KASA/BANKA 100 ________________________ ______________________ Bilgisayar yazılım programlarrı %33 amortismana tabi tutulur.
O Ogün Güneş Ziyaretçi 10 Tem 2008 #3 Ynt: Yazılım Giderleri Sayın lebedir, siz yazılımın sadece kullanım hakkını mı aldınız yoksa özel yaptırdığınız için tüm haklarını da satın aldınız mı?
Ynt: Yazılım Giderleri Sayın lebedir, siz yazılımın sadece kullanım hakkını mı aldınız yoksa özel yaptırdığınız için tüm haklarını da satın aldınız mı?
L lebedir Katkı Sunan Üye Üyelik 7 Mar 2007 Mesajlar 327 11 Tem 2008 #4 Ynt: Yazılım Giderleri Ogün Güneş ' Alıntı: Sayın lebedir, siz yazılımın sadece kullanım hakkını mı aldınız yoksa özel yaptırdığınız için tüm haklarını da satın aldınız mı? Genişletmek için tıkla ... özel yaptırdım tüm haklarını satın aldım.
Ynt: Yazılım Giderleri Ogün Güneş ' Alıntı: Sayın lebedir, siz yazılımın sadece kullanım hakkını mı aldınız yoksa özel yaptırdığınız için tüm haklarını da satın aldınız mı? Genişletmek için tıkla ... özel yaptırdım tüm haklarını satın aldım.