Yedekleme Nasıl Yapılır?

c_emre

Katkı Sunan Üye
Üyelik
30 May 2006
Mesajlar
251
selam,

C nin altında kayıtlı şifreli muhasebe programımı CD ye kaydetmek, back-up (yedekleme) yapmak istiyorum.
sorun çıktığında verilerime ulaşabilmek için.
ayrıntılı yardım rica ediyorum.
win98 yüklü makina datalarını ağdan XP yi kullanarak yapabilir miyim?


teşekkür ederim.
 
Muhasebe programını kullanarak girmiş olduğunuz verilerin mi yedeğini almak istiyorsunuz yoksa yüklemiş olduğunuz muhasebe programının mı yedeğini almak istiyorsunuz?
 
aslında her ikisini de.
bir sorun olduğunda hiç bir şey olmamış gibi tüm verilerime ulaşmak amacındayım.
 
Girdiğiniz verileri yedeklemesi kolay da programı yedeklemesi biraz ayrıntı ister, kullandığınız işletim sistemi xp olsa yine o derece problem olmaz ancak microsoftun artık desteğini çektiği win98 için aynı şeyi söylemek güç.
 
Yedekleme

Merhaba,
Yedekleme programdakin bazı dosyaların kaydı ile yapılır.Muhasebe programının, izinsiz çoğaltılmasını önlemek için, programda bazı koruyucu önlemler, olabilir.Bu yüzden yedekleme ve programın kopyası için, programı aldığınız yer ile görüşerek teknik destek almanızı öneririm.
 
sayın güneş ve sayın kemal,
verdiğiniz bilgilere internetten yaptığım araştırmalar sonucunda ben de ulaştım.
ben yedekleme nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum. bir sorun çıktığında en azından şu an 6 aylık çalışmamın heba olmaması adına bir ön çalışma yapmak, kendi çabalarımla.
teknik servisler sağolsunlar sadece para kazanmayı biliyorlar, sorun çözdükleri yok.
 
win 98 de programın yedeğini nasıl alırsınız tam bir çözüm öneremicem belki destek programlarla alınabilir , save dosyalarınız için kullandığınız programın c aldıntaki klasörlerini bulun onların içinde save dosyaları muhakkak vardır biraz incelemek gerekli , kaydettiğiniz dosyalar genelde aynı isimle programın klasörünün altında yedeklenir bunları öncelikle bir cd, disket , flash diske kopyalayın , sonrasında programı kullanan dğer bilgisayara aynı dosyaları aynı yere kopyalayın ve bu dosyaları muhasebe programı aracılığı ile açmaya çalışın eğer yedeklediğiniz dosyalar açılırsa problem yok sanırım, ancak açılmaz ise kullandığınız muhasebe programına özgü bir uygulamadan söz edilebilir programın internet sitesinden bilgi alabileceğiniz gibi teknik ekipten de telefonla bilgi alabilirsiniz ama sanırım önerdiğim ilk yöntem çözüme kavuşturacaktır
 
Üst