Yeni İşe Başlayacak bir SMMM Hangi Bilgisayar Programı Kullanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar

Yeni İşe Başlayacak bir SMMM Hangi Bilgisayar Programı Kullanmalı. Böyle bir tartışma yararlı olacağı kanısındayım. Benim şu an kullanmayı düşündüğüm program LUCA. Web tabanlı olması, Yeni işe başlayacaklara kampanya düzenlemesi, Özellikle ödemeyi 5 yıla yayması. Vs..
Ya Sizce Hangi program

Ynt: Yeni İşe Başlayacak bir SMMM Hangi Bilgisayar Programı Kullanmalı

SerdarYILMAZ ' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar

Yeni İşe Başlayacak bir SMMM Hangi Bilgisayar Programı Kullanmalı. Böyle bir tartışma yararlı olacağı kanısındayım. Benim şu an kullanmayı düşündüğüm program LUCA. Web tabanlı olması, Yeni işe başlayacaklara kampanya düzenlemesi, Özellikle ödemeyi 5 yıla yayması. Vs..
Ya Sizce Hangi program

sadece bahsettiğin avantajları nedeni ile dahi ben de büro sahibi olmak istesem luca tercih ederdim..
bunların yanında tüm mevzuata ücretsiz erişim, mevzuat ve yazılım güncelleştirmeleri ile geliştirmelerinin ücretsiz oluşu da avantajları arasında. bir dezavantaj var ancak o da luca ile ilgili değil, ülkedeki internet altyapısı ile ilgili. onun da son zamanlarda büyük ölçüde iyileştirilmesi aslında dezavantajı ortadan kaldırıyor.

SerdarYILMAZ ' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar

Ya Sizce Hangi program

1994/1999 arası Link ve 2000/2007 arası Datasof kullandım.
2007 yılında bir kısım işletme ve bilanço firmaları LUCA da takip ettim.
2008 yılında tüm firmalarımı ve personel dosyalarını LUCA da takip edeceğim.
Bize ait olması,
Web tabanlı olması,
Güncellemeler için büro işyerinde destek gereksinimi olmaması,
yıllık yenileme ücretinin makul olması,
Yedekleme problemi olmaması
Tekniz arıza,sistem çökmesi yada çalınma nedeni ile çalışamama gibi sorunları olmaması
İnternet bağlantısı yapılabilen her fiziki mekanda mesleki faaliyete izin vermesi
İnternet bağlantısı olmasada ofline işlem yapılabilmesi
Menülerinin kullanım basitliği,
muhasebe-personel modül entegrasyonunun olması,
Ticari set- muhasebe entegrasyonu olması
Worl ve Excell datalarının inport ve export olması nedeni ile diğer bazı proğramlarda düzenlenen verilerin bu yolla sisteme aktarılmasının mümkün olması.
Şimdilik aklıma gelen bazı avatajlar.........

mnazif ' Alıntı:
SerdarYILMAZ ' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar

Ya Sizce Hangi program

1994/1999 arası Link ve 2000/2007 arası Datasof kullandım.
2007 yılında bir kısım işletme ve bilanço firmaları LUCA da takip ettim.
2008 yılında tüm firmalarımı ve personel dosyalarını LUCA da takip edeceğim.
Bize ait olması,
Web tabanlı olması,
Güncellemeler için büro işyerinde destek gereksinimi olmaması,
yıllık yenileme ücretinin makul olması,
Yedekleme problemi olmaması
Tekniz arıza,sistem çökmesi yada çalınma nedeni ile çalışamama gibi sorunları olmaması
İnternet bağlantısı yapılabilen her fiziki mekanda mesleki faaliyete izin vermesi
İnternet bağlantısı olmasada ofline işlem yapılabilmesi
Menülerinin kullanım basitliği,
muhasebe-personel modül entegrasyonunun olması,
Ticari set- muhasebe entegrasyonu olması
Worl ve Excell datalarının inport ve export olması nedeni ile diğer bazı proğramlarda düzenlenen verilerin bu yolla sisteme aktarılmasının mümkün olması.
Şimdilik aklıma gelen bazı avatajlar.........

valla öyle güzel anlattın ki,bendemi alsam acaba :)

Önemli bir avantaj daha,
Bürolarımızda gerek stajyer olarak ve gerekse yardımcı eleman olarak çalıştıracağımız gençler meslek liselerinde ve üniversitelerde yaygın olarak LUCA eğitimi almaya başladılar.
T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MUHASEBECİ YARDIMCISI YETİŞTİRME MODÜL PROGRAMI (Halk Eğitim Merkezi) çerçevesinde LUCA kullanılmaya başlanılacaktır.

Geleceğin internet olduğunu ve meslekte de ?elektronik ortamda denetim? in 1-2 yıl içersinde gerçekleşeceğini düşünürsek, LUCA projesinin Türkiye ve muhasebe mesleği açısından önemini daha iyi kavramak mümkün olacaktır. Bu nedenle Öğretim Kurumları?nda eğitim gören geleceğin muhasebe ve finans uzmanı öğrencilerimizi LUCA muhasebe yazılımı ile bugünden tanıştırmak ve bilgisayarlı muhasebe dersleri arasına LUCA?nın da katılması için gerekli çalışmalar Öğretim Kurumları bazında hızla devam etmektedir..

Bu çalışmalar çerçevesinde Türkiye?de bulunan Üniversiteler?deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ve onlara bağlı Bilgisayarlı Muhasebe dersleri mevcut olan Meslek Yüksekokulları ile LUCA Muhasebe Yazılımının gerekli eğitim ve tanıtım dokümanları bu kurumlara ulaştırılmak sureti ile irtibata geçilmiştir. Gelecekte Muhasebe Mesleği?ni icra edecek öğrencilerin büyük bir çoğunluğunu yetiştiren Meslek Yüksekokulları TÜRMOB-TESMER bünyesinde başlatılan bu çalışmaya büyük ilgi göstermişlerdir. Öyle ki bu çalışma başlatılmadan önce gelen talep doğrultusunda geride bıraktığımız eğitim yılında bazı Meslek Yüksekokulları?nda LUCA Muhasebe Yazılımı eğitim amaçlı kullanılmıştır ve kullanılmaya devam edilmektedir.

Biraz fazla reklama girdik galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...