fonradar

Yeni K.D.V.Beyanname Versiyonu

rıza özbek

Katkı Sunan Üye
Üyelik
6 Haz 2005
Mesajlar
577
Yeni K.D.V.Beyanname Versiyonunun Ekler Kısmındaki indirilecek yüklenen k.d.v. ile gümrük çıkış bilgilerini içeren ekler yok gibi. İnternet ortamında ayrıca verdiğimiz için kaldırdılar mı? Şayet kaldırılmışsa angaryaların azaltılması yolunda idare iyi bir işe imza atmış bulunmakatadır. İnşallah yanlışlıkla unutmamışlardır. Mart ayından dolayı iade talebi giren arkadaşlar nasıl yaptı acaba ?Kolay gelsin.
 
Ynt: Yeni K.D.V.Beyanname Versiyonu

E-bilgirge sayfasında bilgi mevcut.
 
Ynt: Yeni K.D.V.Beyanname Versiyonu

Sayın Türko teşekkür ederim açıklaman için.
Meslekte umutsuzluğa kapıldığım anlarda basit de olsa bir umut kıvılcımı doğuyor. Angarya işti zaten mükerrer kayıt yapmak. sağolsun devlet baba :)

01.04.2010 Katma Değer Vergisi Beyannamesi

"İndirilecek KDV Listesi", "İhracat İstisnası ile İlgili Gümrük Beyannamesi ve Satış Faturaları Listesi" ile "İade Hakkı Doğuran İşlemlerle İlgili Yüklenilen KDV" listeleri 53 Seri No'lu Katma Değer Vergisi sirküleri kapsamında İnternet Vergi Dairesinden alındığından Katma Değer Vergisi beyannamesinden çıkartılmıştır. Katma Değer Vergisi beyannamesi gönderecek tüm mükelleflerin güncel Beyanname Düzenleme Programı'nı Gerekli Programlar bölümünden indirip kurmaları gerekmektedir.
 

Benzer konular

Üst