Yeni SMMM ler buraya...... Bakalım kaç kişiyiz....

Ruhsatı aldıktan sonra ne şekilde kullancaksınız?

• Çalıştığım iş yerinde devam edicem.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Denetim şirketlerine başvurucam.

• Bağımsız çalışıcam.

• Belgeli olarak şirketlere başvurucam

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Yeni SMMM ler buraya...... Bakalım kaç kişiyiz....

sınav kazandı belgesi normal mektupmu iadeli taahütlümü geldi

Benim sonuç gelmeden ..Odadan kargo geldi.Matbu evrakları göndermiş.... :).Ayrıca sonuç belgesi gelmediyse odadan alabilirsinizdiyor ön yazısında

Kullanılmış TESMER çıkmış sorular kitabı arıyorum arkadaşlar. elinde olan özelden mesaj atarsa sevinirim.

Yoklamamı tutturdum odaya büro tescil evraklarını verdim levhamı tastik ettirdim şifre için başvurdum Makbuzlarımı yarın öğlen alacağım.

Daha önceden istanbul oda kayıt ücretini yazmıştım 1340 turmob 525 oda toplam:1.865 YTL

Şimdide 120,00 ytl kaşe ücreti
105,00 ytl tarife ücreti (bende var internetten indirdim dedim ama aldılar yinede :) )

heyyyy, ben de burdayım, eski nickimi kitlemişler ,sibelkara yım ben aslında.oğlumun adıyla girdim tekrar.
ben de 7-7 yapanlardanım.gerçekten çok güzel bir duyguymuş.11.06.08 de aradılar beni , saat 18:24. :)
o anı asla unutmayacağım..

ruhsat ne kadar tuttu ve hangi il olduğunu yazarsak arkadaşlar her il farklı fiyat veriyor karaborsayamı düştük neee

izmir odası
1340/6 ruhsat parası
865/6 oda kayıt vesair
120 kaşe bedeli
toplamda 2325 yapıyor allah yardımcımız olsun

boyut35 ' Alıntı:
izmir odası
1340/6 ruhsat parası
865/6 oda kayıt vesair
120 kaşe bedeli
toplamda 2325 yapıyor allah yardımcımız olsun

İstanbul oda daha az alıyor herhalde sürümden kazanıyorlar. :)

bugün sınav açıklanalı 1 hafta oldu.Nİhayet yorucu geçen bu haftanın sonunda büroma oturabildim.Arkadaşlar dün yoklamam tutuldu.çok güzel bir duygu allah bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin.

balance ' Alıntı:
bugün sınav açıklanalı 1 hafta oldu.Nİhayet yorucu geçen bu haftanın sonunda büroma oturabildim.Arkadaşlar dün yoklamam tutuldu.çok güzel bir duygu allah bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin.

Bol kazançlarla ağız tadıyla huzurlu çalışmalar temmenni ediyorum. tekrar tebrikler...

balance ' Alıntı:
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun; allah bol kazançlar nasip etsin
hayırlısı ile bende yıl sonunda düşünüyorum tavsiyelerini bekliyoruz

balance ' Alıntı:

Enver bol kazançlar Ne çok şey bilen nede hiç bilmeyen değil orta halli müşteriler dilerim.

Haa bu arada şifremide aldım.Hal hareket tavır her şey değişiyor bu ne menem bir belgeymiş önceden yüzümüze bile bakmayan müdür muavini muhabbet etmeye çay söylemeye başladı.Memurlar çok nazik çok kibar Yoksa rüyadamıyım .Yada başka bir ülkede.

balance ve aknsbs arkadaşlarıma yeni büroları hayırlı uğurlu olsun . başarılar diliyorum.darısı başımıza diyelim ....

yeni büro açan arkadaşlar bende smmm belgemi aldım.

acaba büronuzu açtığınızda bir kapasiteniz varmıdır

masrafları nasıl karşılıyorsunuz.

teşekkürler.

valla bende açıcam yıl sonunda 3-5 mükellef var ama
bakalım masrafları karşılayabilecek kadar mükellef olacakmı?

Melıksah ' Alıntı:
heyyyy, ben de burdayım, eski nickimi kitlemişler ,sibelkara yım ben aslında.oğlumun adıyla girdim tekrar.
ben de 7-7 yapanlardanım.gerçekten çok güzel bir duyguymuş.11.06.08 de aradılar beni , saat 18:24. :)
tebrik ederim ben de çok bekledim aranmayı ama meslekten kalmişim:(
yine de halime şükediyorum bir daha vergi denetim maliyet analiz finansal hukuk yok :) keşke sınav bu kadar sıkıcı olmasa da nefret getirmesek bu işlerden. inan vergi vs ilgili bir şey görmeye bile tahammülüm kalmadı. meslek tek ders umudu ile ezberliycem her kelimesini yeni kanunu bekliyorum işte..

akara ' Alıntı:
Melıksah ' Alıntı:
tebrik ederim ben de çok bekledim aranmayı ama meslekten kalmişim:(
yine de halime şükediyorum bir daha vergi denetim maliyet analiz finansal hukuk yok :) keşke sınav bu kadar sıkıcı olmasa da nefret getirmesek bu işlerden. inan vergi vs ilgili bir şey görmeye bile tahammülüm kalmadı. meslek tek ders umudu ile ezberliycem her kelimesini yeni kanunu bekliyorum işte..

arkadaşlar yeni kanun yayımlanır mı sizce sınava kadar? ya da yayınlansa bile soru çıkar mı bu saatten sonra sizce? sorular hazır değil midir daha?

Büro açan arkadaşlara hayırlı olsun.İnşallah herşey umduğunuz gibi gerçekleşir.Bu arada ruhsatı nezamana kadar almamız gerekiyor?