boyut35 ' Alıntı:izmir odası
1340/6 ruhsat parası
865/6 oda kayıt vesair
120 kaşe bedeli
toplamda 2325 yapıyor allah yardımcımız olsun
balance ' Alıntı:bugün sınav açıklanalı 1 hafta oldu.Nİhayet yorucu geçen bu haftanın sonunda büroma oturabildim.Arkadaşlar dün yoklamam tutuldu.çok güzel bir duygu allah bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin.
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun; allah bol kazançlar nasip etsinbalance ' Alıntı:bugün sınav açıklanalı 1 hafta oldu.Nİhayet yorucu geçen bu haftanın sonunda büroma oturabildim.Arkadaşlar dün yoklamam tutuldu.çok güzel bir duygu allah bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin.
balance ' Alıntı:bugün sınav açıklanalı 1 hafta oldu.Nİhayet yorucu geçen bu haftanın sonunda büroma oturabildim.Arkadaşlar dün yoklamam tutuldu.çok güzel bir duygu allah bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin.
tebrik ederim ben de çok bekledim aranmayı ama meslekten kalmişimMelıksah ' Alıntı:heyyyy, ben de burdayım, eski nickimi kitlemişler ,sibelkara yım ben aslında.oğlumun adıyla girdim tekrar.
ben de 7-7 yapanlardanım.gerçekten çok güzel bir duyguymuş.11.06.08 de aradılar beni , saat 18:24.
o anı asla unutmayacağım..
akara ' Alıntı:tebrik ederim ben de çok bekledim aranmayı ama meslekten kalmişimMelıksah ' Alıntı:heyyyy, ben de burdayım, eski nickimi kitlemişler ,sibelkara yım ben aslında.oğlumun adıyla girdim tekrar.
ben de 7-7 yapanlardanım.gerçekten çok güzel bir duyguymuş.11.06.08 de aradılar beni , saat 18:24.
o anı asla unutmayacağım..
yine de halime şükediyorum bir daha vergi denetim maliyet analiz finansal hukuk yokkeşke sınav bu kadar sıkıcı olmasa da nefret getirmesek bu işlerden. inan vergi vs ilgili bir şey görmeye bile tahammülüm kalmadı. meslek tek ders umudu ile ezberliycem her kelimesini yeni kanunu bekliyorum işte..
YETER-lilik ' Alıntı:arkadaşlar yeni kanun yayımlanır mı sizce sınava kadar? ya da yayınlansa bile soru çıkar mı bu saatten sonra sizce? sorular hazır değil midir daha?