Yeni SMMM ler Gelecekle İlgili Planlarınız Neler?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HLM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni SMMM ler Gelecekle İlgili Planlarınız Neler?

Evet arkadaşım seninde dediklerine katılıyorum haklısın.Herkes buroyu yürütecek diye bir kuralda yok tabi.büroyu açacaksan 1-2 tane müşteriyle çok zor olmaz 1-2 senede zaten bu mükellef sayısını 30-35 lere çıkaramazsın.bence büro açaçaksan en az 15 tane mükellefle başlayacaksın.bu mükellef sayısına ulaşana kadar bir yolunu bulup bu işi yürütüceksin.Evet dışardaki mükelleflerin muhasebecilere bakış acısı öyle ama bunu yaratanlarda bizden önceki üstadlarımız!!!.bizim bu imajı bozmamız gerekecek zor ama yapmalıyız.Dediğin gibi kişiler çevresindeki olayları değerlendirip kendine öyle bir yol çizmeli ve ona göre hareket etmeli.belki benimde çevremde gördüğüm olaylar daha olumlu olsaydı belkide bende şirketlerde gelecek düşüne bilirdim..
valla arkadaşlar allah hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin.bu konular üzerine valla konular yazılır..

Şuan bir büroda çalışmaktayım,yaşım 26.Büro açmayı ruhasatı aldıktan sonra pek düşünmüyorum.
İyi derecede İngilizce bilgisine sahibim,tezli yüksek lisans mezunuyum.Tezimide ingilizce yazdım.
İzmirde çok uluslu bir dış ticaret firmasında çalışmayı planlıyorum,yada bağımsız denetim firmalarını zorlayacağım.İzmirde yeni ruhsatını almış arkadaşlar 1.200 ile 1.600 arasında özel sektörde çalışma fırsatı bulabiliyorlar.Planlarımız bu 1 senede hayat ne gösterir bilinmez??

mrb arkadaşlar siz 1200 liradan bahsediyorsunuz ben 650 alıyorum doğrusu adam akıllı işte yok muhasebe bürosunda staj yaptım ve hala burdayım bütün bürodaki işlere de ben bakıyorum ama aldığım parada para değil
temmuzda sınava giricem ondan sonra da ne yapacağımı da bilmyorum.aslında kurumsal bir şirket bakıyorum ama umudum kırıldı hiç bir sonuç alamıyorum bu konuda tıkandım.