uyumsoft

Yeni Sosyal Güvenlik Yasası Hakkında Bilgi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Vegita
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni sosyal güvenlik yasasının yürürlüğe gireceği tarihi biliyormusunuz ???

internet arama motorlarında defalarca arama yaptırdığım halde yeni sosyal güvenlik yasasının metnini bulamadım. metni bulabileceğim adresi veya metni mail adresime ([email protected]) gönderirseniz sevinirim.

iyi çalışmalar...

Ynt: Yeni Sosyal Güvenlik Yasası Hakkında Bilgi ?

5510 üzerine 5754 nolu yasa ile ilgili değişikliklerin işlenmesine yönelik küçük bir çalışmam var , mail adresini verenlere gönderebilirim.

Ogün Güneş ' Alıntı:
5510 üzerine 5754 nolu yasa ile ilgili değişikliklerin işlenmesine yönelik küçük bir çalışmam var , mail adresini verenlere gönderebilirim.

[email protected]

Ogün bey şimdiden Teşekkür Ederim

Gönderdim...

arkadaşlar başbakanlık mevzuat gov.tr adresinde son değişikliklerin işlenmiş hali ile var.

Çalışmanın daha güzel hali yukarıda linkini verdiğim adreste mevcut. Daha önce güncel halinin basbakanlığın sitesinde olmaması nedeniyle böyle bir çalışma içine girmiştim.

Verdiğiniz linkteki 5510 sayılı yasa metnine, 5754 nolu yasa ile gelen değişiklikler işlenmemiş haldedir.

Ogün Güneş ' Alıntı:
Çalışmanın daha güzel hali yukarıda linkini verdiğim adreste mevcut. Daha önce güncel halinin basbakanlığın sitesinde olmaması nedeniyle böyle bir çalışma içine girmiştim.