Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sema sinangil' Alıntı:Eğer Cumhurbaşkanına e-mail atarsanız benim gibi hiç almasın demeyin bunu kabul etmezler.
Alacaklarsa Gelir Vergisi Beyannamesinden yüzde 32.5 oranında alsınlar deyin ki Adaletli olsun değil mi?
Hiç almamaları söz konusu olamaz.Çünkü Avrupada emekli olan çalışamaz.Bu bir gerçek.Tabi aldıkları emekli maaşıyla rahat geçiniyor bir de ta Türkiyeye kadar gelip seyahat ediyorlar.
Alacaklarsa emekli olduktan sonra çalıştığı elde ettiği gelirden yüzde 32,5 alırlarsa adaletli olur ve Anayasanın 73 maddesine göre daha uygun olur diye düşünüyorum
sema sinangil' Alıntı:Sayın Er,
Bugün Ntv ye sorun da Açık Hat Sayın Kılıçdaroğlu ( Chp.li )konuştu ama bilgisiz nasıl başkanlık yapmış anlamadım.Söyledikleri şeye de kuşku ile bakıyorum
En buyuk hatası Malulen Emeklilerin şimdi de yasa çıktıntan sonra iş bulularsa çalışabileceğini söylemesi en büyük hataydı
Çünkü Malulen Emekli olan biri ne şimdi ne yasa çıktıktan sonra çalışamaz.
Malul olduğundan emekli olmuştur.Her sene tam teşekküllü hastaneden çalışamıyacağına ve hastalığının devam ettiğine dair raporu götürür ki malülen emekliliği devam etsinMalul iş bulsa da çalışamaz.Emekli aylığı kesilir bunu dahi bilmiyor