personel maaş programı

Yeni Yasadan Etkilenmemek İçin?

Yeni yasadan etkilenmemek için ilk defa ssk girişi yapılabilirmi?Vakit var mı hala arkadaşlar?

Ynt: Yeni Yasadan Etkilenmemek İçin?

fakat yeni ssk yasası 1 ekimde yürürlüğe girecekmiş...

karabiber ' Alıntı:
fakat yeni ssk yasası 1 ekimde yürürlüğe girecekmiş...

bahsettiğiniz yasa istihdam paketi eğer siz ondan bahsediyorsanız doğrudur.Ama erken emeklilikten faydalanmak istiyorsanız o yasanın süresi geçti

Geriye dönük işe giriş bildirgesi verilebilir, ondan sonrada geriye dönük aylık prim bildirgeleri, ek-1 ler vs...Ancak cezalara katlanmak şartıyla tabi...

bu arada ben geçen akşam bakanı izledim ısrarla değişen bişey yok diyordu.Hatta şunu ifade etti bu kadar insanın ssk lı olması için yaptıkları yoğun başvururnun tek kazançlısı kurumun olduğunu ifade etti yani yasa çıkmadan önce ile sonrası arasında değişen hiç bişey yok dedi

Bide şunu özellikle vurguladı yasa için kendisini hemen ssklı yapanlar istihdam paketinden faydalanamayacak 6 ay geriye dönüp bakacakları için kişi çalışmışmı çalışmamışmı diye

İlginç Herkesteki bu çaba neydi anlamadım :(

yeni kurulmuş bir inşaat şirketi bulursanız 1 içerisinde işe giriş verebilirsiniz

yeni kurulan inşaat işlerinde işe giriş bildirgesinin verilme süresi 1 ay hal böle olunca yeni yasadan etkilenmezdi ama artık çok geç