Yeterlilik hazırlık kitaplarını isteyene gönderıyorum!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan paok83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sınavı kazandığım için elimdeki kitapları dağıtıyorum,elimde olan kitaplar..

islam çankayanın yeterlilik kitabı
deha maliyet,
deha vergi,
nejat bozkurt denetim,
ercan beyazıtlı muhasebe,
deha meslek mevzuatı
deha finansal analiz,
tesmer Temel hukuk
bir kaç tane daha adını hatılamadığım kitaplar mevcut
bu kitaplara ulaşamayan yada gerçekten ıhtıyacı olan arkadaşlar kargo ile gönderebilirim
bana özelden mesaj atabilirler.
Saygılarımla,

Ynt: Yeterlilik hazırlık kitaplarını isteyene gönderıyorum!

islam çankaya nın yeterlilik soru kştabı mı ? konu anlatımı mı?
peki tavsiyerleiniz de alsak. en çok hangiinin faydası olsu nasıl çalıştınız .soru çöüzmlümü . yada çalışma programınız nasıldı.?
başarılarınızın devamını dilerim. allah ım ben de smmm olmak istiyorum

valla sevgili kardesım..
özür dilerim konu anlatım!!!!

bu sınavı vermek sans...sans... sans...
tabii onun yanında çalışmak...
mesela...
finansal analize cok çalıştım,deliler gibi...ama kaldım..
ondan sonraki sınava çalışmadan geçtim..
vergi ise cok çalışttım,baya hemde..ama çalışmadıgım yerlerden soru geldi.üni bilgim ile yaptım..

yanı anlayacagınız sınav sansı oplması lazım..
meslek-temel hukuk gibi derslerde zaten sorular genelde belli...
vergi ve maliyet...tamamen sans...
ayrıca smmm olamk ayrıcalık falan değil..eğer şirkette çalışıcam diyorsanız pek bir önemi yok...

Ben de de şans bir vra ki sormayın.
ya test olsa ben hepsini kitap yüzü açmadan vermiştim . ama hocaların isteidğine göre yazmam imkansız. ben ezber yapamam ilkokuldan beri böyleyim.
ben dersi derste didnleyen süperlendenim.
ama dershaneye gitmeye vaktim ve naktim yok şu an. elimde hem siteden aldığım notar hem de bir kaç ders notu var onalra çalışmaya çalışıyorum. ama vakit ya sorun. ev de bebek var ,kızım beni bırakıyor uyuyana kadar. annneiii diye geziyor . gece de 12 gibi uyuyor düşünün . sbaah 7 de iş için kalıyoruz zae. ev yemek iş güç derken dediğiniz gibi şans olacak ki geçeyşim. allah yardımıcımız olsun valla.
ben evet şirket düşünüyorum şimdilik büro açmak gibi bir düşüncem yok. ama şirketlerde smmm olnuca daha sasygın bir konum edinmek mümkün. en azından daha paralı.:)
iş ilanlarına baktığımda smmm belgesi istiyorlar. tabi bir de yabancı dil. yabancı dil yok. bari smmm belgem olsun. yaş geçiyor yaşlanıyorum bu belgeyi aldım ladım bir daha alamam da .off ne beileyim eskişden aklım neredeyse hiç başvurmadım. ilk başvuruda sınavı kazandım ama yeterlilik çökertti beni

nurbanu05 ' Alıntı:
Ben de de şans bir vra ki sormayın.
ya test olsa ben hepsini kitap yüzü açmadan vermiştim . ama hocaların isteidğine göre yazmam imkansız. ben ezber yapamam ilkokuldan beri böyleyim.
ben dersi derste didnleyen süperlendenim.
ama dershaneye gitmeye vaktim ve naktim yok şu an. elimde hem siteden aldığım notar hem de bir kaç ders notu var onalra çalışmaya çalışıyorum. ama vakit ya sorun. ev de bebek var ,kızım beni bırakıyor uyuyana kadar. annneiii diye geziyor . gece de 12 gibi uyuyor düşünün . sbaah 7 de iş için kalıyoruz zae. ev yemek iş güç derken dediğiniz gibi şans olacak ki geçeyşim. allah yardımıcımız olsun valla.
ben evet şirket düşünüyorum şimdilik büro açmak gibi bir düşüncem yok. ama şirketlerde smmm olnuca daha sasygın bir konum edinmek mümkün. en azından daha paralı.:)
iş ilanlarına baktığımda smmm belgesi istiyorlar. tabi bir de yabancı dil. yabancı dil yok. bari smmm belgem olsun. yaş geçiyor yaşlanıyorum bu belgeyi aldım ladım bir daha alamam da .off ne beileyim eskişden aklım neredeyse hiç başvurmadım. ilk başvuruda sınavı kazandım ama yeterlilik çökertti beni

Sevgili kardeşim; hiç ümitsizliğe kapılma, istemek başarmanın yarısıdır derler.
Ev, çocuk, iş derken sizler elbette daha yoğunsunuz. Ancak bütün bunların yanında göreceksinki ruhsatını almışsın. O zaman bizde seni tebrik edip hayırlı olsun diyeceğiz.

2012 Mart yeterlilik sınavında açılışa başlıyoruz.Hedef tek seferde bitirmek.
Allah yardımcımız olsun.

merhaba
bende 2012 mart döneminde yeterlilik sınavına giricem,henüz hiç kitap almadın,eğer kitaplarınızı,notlarınızı henüz birine vermediyseniz rica etsem bana gönderebilir misiniz.şimdiden teşekkür ederim.

bende 2012 mart ayında girecek olanlardanım fotokopi varsa gönderebilirmisiniz bana da teşekkürler