Yeterlilik Sınavı Eziyeti yine Vizyonda...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bybye09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik Sınavı Eziyeti yine Vizyonda...

bir dersten geçebilmek için 50 almak yeterlimi?

evet dersten geçmiş olabilmek için 50 almak yeterli ancak tümderslerin aritmetik ortalaması 60 olmalı...bilginize

07 Mart 2009 tarihinde yapılan Staja Başlama Sınavı Sonuçları için tıklayınız

07 Mart 2009 Staja Giriş Sınavı İtiraz Sonuçları açıklanmıştır

21 Mart 2009 Tarihinde Yapılan 2009/1. Dönem A-B-C Grubu Sınav Sonuçları Açıklanmıştır

arkadaşlar odanın düzenlediği kursa katılan varmı faydalı oluyormu tek seferde 7de 7 yapılabilirmi?

independet ' Alıntı:
arkadaşlar odanın düzenlediği kursa katılan varmı faydalı oluyormu tek seferde 7de 7 yapılabilirmi?

Maliyet,Finansal muhasebe ve vergi de iyiler diğer derslerde sırf zaman dolsun diye gittim.Özellikle de finansal analiz dersi kötünün kötüsüydü.7 de 7 yapar mısın ? bu senin çalışmana bağlı.Ama eğer stajdan saydırmak için gitmeyeceksen odanın kursunu önermem.Maliyet ve vergiden git gideceksen

stajdan saydırmak amacım yoksa hiç uğraşmam çok kararsız kaldım teşekkür ederim

indp.arkadaşım, ben odanın kursuna gittim Allaha şükür 7/7 yaptım, bence odanın kursuna git ben sadece analiz hocasının anlatımını beğenmedim birde mes.huk dersi yapılmıyor bunun dışında herşey iyi, fiyat olarak da diğer kurslara göre çok uygun. sonuçta başarı kendi çalışmana bağlı,
bence odanın kursuna git

süpersin 7/7 çok iyi stajın kısalıyor sonuçda kendin çalışdıkdan sonra odanın kursu yada özel kurs ikisindende 7/7de yapan var kalanda var kendi çalışman önemli olan hem dediğin gibi maliyeti de düşük