S
stajyer2007
Ziyaretçi
Meraba arkadaşlar yeterlilik sınavından 50 alırım diye beklediğiniz derslerden kaç puan aldınız. veya 50 gelir ya gelmez diyipte 50 aldığınız dersler varmı. Tecrübelerinizi yazarsanınız sevinirim.
benimde en fazla çalıştığım ders denetimdi ama sınavda en çok denetimde zorlandım. Çok tuhaf bir ders denetim allah kurtarsın artık hepimizikerem81 ' Alıntı:Hayır şüphe etmiyorum, etmemeliyim, etmeyeceğimOlmaz yani. Geçmeliyim ben o dersten tam 4 aydan fazla hazırlandım.
hiç çalışmadan nasıl 80 - 90 bekliyorsun sorulara verdiğin cevapları kısaca yazarmısın.hll ' Alıntı:ben temmuz sınavında sadece denetime çalışmamıştım..ama en iyi denetim sınavım geçtii..bi aksilik olmazsa 80-90 alırım gibi gelior..gerçekten bu kadar kolay soru bi daha görmeyiz heralde...
teşekkürler esesli başka böyle durumda olup geçen arkadaşlar varmı. heralde geçen arkadaşlar foruma uğramıyor..esesli ' Alıntı:fınansal tablolar ve analızı dersınden kalırım dıye beklıyordum fakat 50 ıle gectım
pek umudum yooktu acıkcası trend analızındekı yorumlarım yanlıstı ve 40 puanlık bı soruydu