Yeterlilik Sınavında Hesap Kodları?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kafsin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kafsin

Katkı Sunan Üye
Yeterlilik sınavında Finansal Muhasebe cevaplarını Hesap Kodlarıyla birlite yazmak zorunlu mu?

Ya da şöyle diyeyim (verilen TDHP hesap koduyla birlikte mi veriliyor?)
Teşekkürler.

Selam Kafsin, forumda daha once yazılanlardan anlasıldıgı kararıyla zaten hesap planını dagıtıyorlarmıs.

Gökhan33' Alıntı:
Selam Kafsin, forumda daha once yazılanlardan anlasıldıgı kararıyla zaten hesap planını dagıtıyorlarmıs.

O kısmı tamam ama hesap kodları varya (100,101....vs.) onlara kafam takıldı. Heyecanla hatırlayamayabiliriz bazılarını.

kafsin' Alıntı:
Gökhan33' Alıntı:

O kısmı tamam ama hesap kodları varya (100,101....vs.) onlara kafam takıldı. Heyecanla hatırlayamayabiliriz bazılarını.

NAsıl yani? Anlayamadım.. Zaten hangi kod hangi hesaba ait, ona dair listeyi dagıtıyorlar.

Hesap planında hem hesabın kodu yazıyor,hemde hesabın adı yazıyor.Sadece hesabın ismini yada kodu yazmışsın.Bunların o kadar önemli olacağını sanmıyorum.Yeterki doğru olsun.Ben f.muhasebede yetiştiremiyeceğimi anlayınca son sorularda sadece hesapların kodlarını yazdım.85 aldım.Bunu sorun yaptıklarını sanmıyorum onun için.Bilginize.

Kolay Gelsin.

Teşekkürler. Ben bu sınavı düşündükçe strese giriyorum. 85 iyi bir puan. İnşallah bizede nasip olur.

Kolay gelsin.