Yeterlilik Sınavında TDHP Veriliyor (Muş)!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Harby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sınava giren bir arkadaşımdan duydum dediğine göre TDHP bize dağıtılıyormuş. Bence bunun yapılması çok iyi olmuş. Bunun için başlık mı açılır demeyin. Mesajlara yazıyoruz arada kaybolup gidiyor.

En azından "bu hesabın adı bu muydu" yada "hangi hesaptı ya o" karmaşasından kurtulmuş oluruz.

Hesap makinası kullanımı da serbest miş sanırım, eğer öyleyse benim için ikinci güzel haber olur.

hesap makinesi

Selamlar
Ben staja başlangıç sınavında hesap makinası kullandırmışlardı(2006-mart). Bazı sınav yerlerinde kullandırtmamışlar. Bu yüzden hesap makınası ile çözülecek matematik sorularını bile iptal etmişlerdi.

Yeterlilik Sınavında TDHP veriliyor zaten o verilmezse finansal muhasebe sınavını vermek imkansız bir hal alır..Hesap makinası kullanımıda Yeterlilik Sınavında Serbest....Staja Başlatma sınavını hatırlamıyorum ama...Şimdiden sınavlarınızda başarılar...Banada başarılar dileyin 18-19 kasımda 2 Dersten sınavım var...

Beckher' Alıntı:
Yeterlilik Sınavında TDHP veriliyor zaten o verilmezse finansal muhasebe sınavını vermek imkansız bir hal alır..Hesap makinası kullanımıda Yeterlilik Sınavında Serbest....Staja Başlatma sınavını hatırlamıyorum ama...Şimdiden sınavlarınızda başarılar...Banada başarılar dileyin 18-19 kasımda 2 Dersten sınavım var...

Size başarılar sınavda, inşallah bizimde 2 dersimizin kaldığı günleri görürüz :) . Staj başlama sınavında yasaktı hesap makinası.